Galaxy Note10

Prednaročite novi Samsung Galaxy Note10 ali Samsung Galaxy Note10+!

                      

 

Prednaročilo lahko oddate tudi v Samsung Centru v CityPark-u Ljubljana, kjer lahko Samsung Galaxy Note10 in Galaxy Note10+ od 9. 8. 2019 tudi vidite in preizkusite. Vabljeni.
 

 Splošni pogoji za odkup rabljene naprave in koriščenje popusta pri naročilu v promocijskem obdobju

Skupen znesek popusta je odvisen od ocene vrednosti mobilnega telefona, ki je bil dan v odkup in je ovrednoten glede na cenik Samsung odkupnega partnerja na dan ocene in odkupa. 

Posebna ponudba Samsung Electronics Austria GmbH in Samsung prodajnih partnerjev, navedenih na tej spletni strani, svojim uporabnikom omogoča zamenjavo starega mobilnega telefona za novi Samsung Galaxy Note10 ali Samsung Galaxy Note10+, v sklopu posebne ponudbe v obdobju od 8. avgusta do vključno 22. avgusta 2019. Ustvarite prihranek pri Samsung prodajnih partnerjih v skupnem znesku do 100 EUR, ki se lahko izključno izkoristi za nakup novega Samsung Galaxy Note10 ali Samsung Galaxy Note10+. Če se odločite za odkup vašega starega telefona, lahko prihranite celo do 400 €, v odvisnosti od ocenjene vrednosti telefona pri pooblaščenem odkupnem partnerju. 

Neobvezno začetno oceno vrednosti Vašega starega telefona, lahko opravite na spletni strani www.zamenjaj-stari-telefon.si. Odkupni partner je podjetje RAM2 d.o.o., Bratislavska 7, 1000 Ljubljana.

Pravila promocijske zamenjave