Samsung Galaxy Fold


V obdobju med 3. 12. in 20. 12. 2019 prednaročite in si zagotovite revolucionarni Samsung Galaxy Fold telefon.
 

Število aparatov je omejeno, zato pohitite in bodite med prvimi, ki bodo izkusili prihodnost mobilne telefonije.

 

 


 

Danes razkrivamo prihodnost. Galaxy Fold kljubuje kategorijam z brezkončnim zložljivim zaslonom, brezhibno izkušnjo aplikacij in šestimi izjemnimi kamerami.

 

 

Odkrijte, kako posebna zasnova Galaxy Fold mobilnega telefona omogoča, da deluje hkrati kot telefon in kot tablični računalnik, obenem pa vam z ergonomsko obliko, brezhibno izkušnjo in možnostjo večopravilnosti omogoča, da storite še več.

 

 

Dve revolucionarni celični bateriji Galaxy Fold mobilnega telefona delujeta enotno ter energijo pri polnjenju uporabljata na način, ki preprečuje prekomerno polnjenje. Obenem se Inteligentni prilagoditveni način varovanja z energijo nauči vaših vzorcev uporabe za boljše upravljanje življenjske dobe baterije, s čimer lahko kar najbolje izkoristite kapaciteto baterije osupljivih 4380 mAh.

 

 


 


 

Prednaročilo se smatra za realizirano s plačilom celotne kupnine do izteka obdobja za prednaročila (do 20. 12. 2019).
Za prednaročila sta možni samo 2 obliki plačil: Po predračunu in S plačilno kartico.

Stranke bodo telefon prejele na dom s Pošto Slovenije po obdobju prednaročil. Število aparatov je omejeno, zato si prodajalec pridržuje pravico, da ponudbo prednaročil umakne pred zaključkom obdobja določenega za prednaročila.