051 651 651, is.libomregs@alicoran Delovni čas: (09:00 - 21:00)
45-dnevna garancija zadovoljstva Nakup brez tveganja. Če ugotovite, da vam artikel, ki ste ga naročili v spletni trgovini ne ustreza, vam bomo kupnino brez vprašanja povrnili. Več o vračilu blaga si lahko preberete v Splošnih pogojih poslovanja.
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 200 € Pri naročilu artiklov, ki presegajo skupno vrednost 200€, vam bomo le te poslali brez stroškov poštnine. Pakete dostavlja Pošta Slovenije.

Vsako leto kupujete ista božična darila? Posodobite svoje ideje!

Vsako leto kupujete ista božična darila? Posodobite svoje ideje!
Kaj bo nekoga navdušilo? Kaj mu bo prišlo prav? Družina se iz leta v leto veča in vse večje so starostne razlike, vi pa ste še kar brez idej? V svetu bliskovitih tehnoloških napredkov je res težko slediti trendom – naj vam priskočimo na pomoč.

 

Za najmlajše: Otroška pametna ura

Z otroško pametno uro lahko otroka postopoma spoznate s tehnologijo in ga priučite odgovornosti imeti v lasti nekaj višje vrednosti. Poleg tega, ura v kombinaciji s pametnim telefonom in brezplačno aplikacijo za pametne naprave poskrbi za LBS lociranje vašega otroka ter poenostavi komunikacijo med otrokom in staršem.

Preverite ponudbo otroških pametnih ur: https://sgermobil.si/otroska-ura-forever-kw-60-pink

 

Prenosna baterija

Kolikokrat se vam je že zgodilo, da se vaš telefon čez noč ni polnil, zjutraj pa vas je skoraj infarkt? Hiter tempo življenja nas včasih prisili v to, da nimamo časa urediti niti svojih najnujnejših potrebščin. Naj vam bo življenje malce lažje s prenosno baterijo, ki je v tem prazničnem času še dodatno znižana:

Preverite ponudbo prenosnih baterij: https://sgermobil.si/maxmobile-prenosna-baterija-10000mah

 

Brezžična polnilna postaja

Če se kdo nenehno pritožuje, da doma nima dovolj vtičnic, mu s tem olajšajte življenje! Na brezžičnem polnilcu lahko hkrati polnite do tri naprave katere podpirajo brezžično polnjenje – brez stresa, vse na enem mestu!

Preverite ponudbo tukaj: https://sgermobil.si/samsung-brezzicna-polnilna-postaja-3v1-crna

 

...

KLIKNITE TUKAJ IN PREBERITE CELOTEN ČLANEK ZA ŠE VEČ IDEJ!

 

Oddajte svoj komentar
Filtri
Sort
display