051 651 651, is.libomregs@alicoran Delovni čas: (09:00 - 21:00)
45-dnevna garancija zadovoljstva Nakup brez tveganja. Če ugotovite, da vam artikel, ki ste ga naročili v spletni trgovini ne ustreza, vam bomo kupnino brez vprašanja povrnili. Več o vračilu blaga si lahko preberete v Splošnih pogojih poslovanja.
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 200 € Pri naročilu artiklov, ki presegajo skupno vrednost 200€, vam bomo le te poslali brez stroškov poštnine. Pakete dostavlja Pošta Slovenije.

Ste naveličani kopiranja podatkov ob nakupu telefona?

Ste naveličani kopiranja podatkov ob nakupu telefona?

Glede na to, da se nakupa novega mobilnega telefona ne lotevamo ravno vsak dan, se mnogi ob tem soočamo z neprijetnim kopiranjem podatkov iz starega na nov telefon. Če nismo vešči pametne tehnologije, nam to lahko povzroči ogromno skrbi in preglavic.

 

Nov telefon običajno prinaša same dobre stvari, kot je večja hitrost, sodoben dizajn, boljša kamera in večja zmogljivost. Torej, številne izboljšave, ki vam bodo olajšale življenje. Toda, predno boste lahko nov telefon začeli uporabljati, se je potrebno spopasti še z njegovim nastavljanjem.

 

Nakup novega telefona še ne pomeni, da se morate posloviti od starih vsebin

 

Čeprav je nakup novega mobilnega telefona prijetna stvar, pa se ob tem mnogi najprej vprašamo, kaj se bo zgodilo z našimi podatki na starem telefonu. A je strah popolnoma odveč, saj ni nujno, da se od svojih fotografij, nastavitev, zgodovine klicev, SMS sporočil, imenika in še mnogo drugega, poslovite.

 

Zato je ob nakupu novega mobilnega telefona potrebno poskrbeti za prenos podatkov s starega na nov telefon. Nekaterim se to zdi zelo preprost postopek, medtem ko večini to predstavlja resen problem. In kako tudi ne, saj je celoten postopek lahko precej zakompliciran in zamuden za nekoga, ki se s tem spopade na vsaki dve leti ali celo več.

 

Android običajno omogoča prenos seznama aplikacij in kontaktov, medtem ko lahko fotografije in glasbo prenesete s pomočjo vašega računalnika. Za prenašanje SMS sporočil, seznama klicev in osebnih nastavitev pa je potrebna nastavitev posebnih aplikacij.

 

Sgermobil – brezplačna pomoč pri vzpostavitvi novega telefona

 

Ni nujno, da je nakup novega mobilnega telefona stresna stvar. Zato prepustite kopiranje podatkov s starega na nov telefon tistim, ki to dobro obvladajo in se s tem vsakodnevno spopadajo.

 

Skrb glede kopiranja podatkov je sedaj popolnoma odveč, vendar le, če se odločite za nakup mobilnega telefona pri nas. Z njegovim nakupom ste pri Sgermobilu deležni popolnoma brezplačne pomoči pri vzpostavljanju novega telefona. Namesto vas prenesemo vse podatke s starega na nov telefon – hitro in popolnoma varno.

 

Kako do brezplačne pomoči pri vzpostavitvi novega mobilnega telefona?

 

Če ste eden izmed tistih, ki jim pametna tehnologija predstavlja resen problem, potem bo brezplačna pomoč pri vzpostavitvi novega telefona, ki vam jo ponujamo pri Sgermobilu, več kot dobrodošla. Verjetno se sprašujete, kako priti do nje.

 

Vse, kar morate storiti je, da iz naše pestre ponudbe mobilnih telefonov izberete za vas najbolj primernega. V primeru nakupa v poslovalnici, vam bodo na pomoč brez vprašanj priskočili naši svetovalci. Ob spletnem naročilu lahko navedete osebni prevzem v poslovalnici in, ko boste prevzeli telefon, vam brezplačno pripada tudi nastavitev vaše nove naprave. 

 

Za kopiranje podatkov uporabljamo ustrezne aplikacije za prenos podatkov. Celoten postopek je popolnoma varen in ni nobene nevarnosti, da bi se stari podatki izgubili. In kar je najbolj pomembno, prenos podatkov in vzpostavitev novega telefona je z naše strani izvedena profesionalno, hitro in učinkovito, vi pa boste prihranili čas ter skrbi.

 

Izberite najenostavnejši nakup mobilnega telefona in se s tem izognite številnim komplikacijam ob kopiranju podatkov in vzpostavitvi novega telefona.

Oddajte svoj komentar
Filtri
Sort
display