051 651 651, is.libomregs@alicoran Delovni čas: (09:00 - 21:00)
45-dnevna garancija zadovoljstva Nakup brez tveganja. Če ugotovite, da vam artikel, ki ste ga naročili v spletni trgovini ne ustreza, vam bomo kupnino brez vprašanja povrnili. Več o vračilu blaga si lahko preberete v Splošnih pogojih poslovanja.
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 200 € Pri naročilu artiklov, ki presegajo skupno vrednost 200€, vam bomo le te poslali brez stroškov poštnine. Pakete dostavlja Pošta Slovenije.

Samsung Preizkusi in Kupi

Brezplačno testirajte vrhunske Samsung izdelke in se nato odločite za nakup

V sodelovanju s Samsung Slovenija predstavljamo novost in sicer storitev za stranke Try&Buy (Preizkusi in kupi). Glavna ideja storitve Preizkusi in kupi je ta, da stranka pred nakupom preizkusi želeno napravo, premisli ali ji le ta sploh ustreza in se šele nato odloči za nakup. Stranka napravo preizkuša povsem brez obveznosti za nakup te ali katere druge naprave. Če ji naprava ne ustreza, jo vrne v poslovalnico povsem brez obveznosti ali stroškov.

Naprave so na voljo v Samsung Centru v CityParku Ljubljana. Če želite, pa lahko želeno napravo za vas v enem dnevu pripravimo v izbrani Sgermobil poslovalnici po Sloveniji. Samo pokličite, se najavite, da bi želeli koristiti storitev preizkusa in z veseljem bomo uredili prenos naprave v vam najbližjo poslovalnico.

Vse naprave, ki so na voljo in so vključene v storitev Preizkusi & Kupi najdete na tej povezavi: Samsung Preizkusi in Kupi

 

 

Da bo storitev Preizkusi in kupi čim bolj pregledna, smo za vas pripravili nekaj vprašanj in odgovorov: 

Kako lahko koristim storitev Try&Buy

Koriščenje storitve je zelo enostavna. Obiščite eno izmed poslovalnic Sgermobil, kjer boste s svetovalcem podpisali pogodbo o uporabi testnega artikla, plačali boste varščino in napravo lahko v naslednjih 15 dneh preizkušate.

 

Koliko znaša varščina?

Varščina je odvisna od naprave, ki jo stranka želi preizkušati in sicer:

- Samsung Galaxy Z Fold4: 400€
- Samsung Galaxy Z Flip4: 200€
- Samsung Galaxy Watch5: 100€

 

Ali je preizkušanje naprave pogojeno z nakupom?

Ne. Če se odločite za preizkus naprave, vas ne bomo z ničemer obvezali, niti niste dolžni takšne ali katere druge naprave po preizkusni dobi kupiti. Preizusna doba je namenjena temu, da spoznate izbrano Samsung napravo, jo preizkusite v vašem vsakdanu in se šele nato odločite ali vam ta naprava ustreza ali ne. 

 

Kaj se zgodi, če mi naprava ne ustreza?

Popolnoma nič. Napravo vrnite v poslovalnici, kjer ste jo prevzeli, skupaj s svetovalcem jo boste pregledali, izpolnili primopredajni zapisnik in se dogovorili o vračillu celotne varščine na vaš TRR.
Lahko pa varščino koristite za nakup katere od drugih Samsung naprav v naši ponudbi. Odločitev je vaša.

 

Naprava mi ustreza in jo želim kupiti!

Če ste ugotovili, da vam naprava ustreza in jo želite kupiti ter kot koristnik preizkusnega obdobja izkoristiti ugodnosti, ki ste jih s tem pridobili, boste testno napravo vrnili v poslovalnici kjer ste jo prevzeli. Varščina, ki ste jo že plačali, se bo obračunala pri kupnini do maloprodajne cene. Če je želeni artikel na zalogi v poslovalnici, ga boste prejeli takoj, če ne, ga boste brezplačno prejeli najkasneje v roku 2-3 dni od plačila celotne kupnine. Po želji ga lahko prevzamete v poslovalnici ali vam ga pošljemo s Pošto Slovenije.

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na info@sgermobil.si ali 051 651 651 oziroma v vam najbližji poslovalnici Sgermobil.

Filtri
Sort
display