Kategorije
    45-dnevna garancija zadovoljstva
    Brezplačna dostava za vsa naročila nad 30€

    SAMSUNG GALAXY FIT e (R375) PAMETNA ZAPESTNICA ČRNA

    Šifra izdelka EAN: 14103

    -20%

    Kratki opis:

    • Bluetooth povezava s telefonom
    • prikaz obvestil in klicev
    • merilnik srčnega utripa
    • merilnik pospeška
    • samodejno sledenje spanja
    Celoten opis

    Priporočena cena: 39,89€

    31,92€Vključno z ddv
    Na zalogi Brezplačna poštnina
    Izbrana barva: Črna

    SAMSUNG GALAXY FIT e (R375) PAMETNA ZAPESTNICA...

    31,92€
     

    Predstavitev

    Takoj pripravljeno na ogled

    V hipu si oglejte svoje podatke. Galaxy Fitⓔ odlikuje kompakten in preprost prikazovalnik, na katerem si lahko s preprostim dotikom zapestja ogledate osnovne podatke o svoji telesni pripravljenosti, kadar koli jih potrebujete.

    Tako lahka, da je ne boste čutili

    Zasnovana, da vas v trenutku spravi v gibanje. Zahvaljujoč trpežnim ultralahkim materialom Galaxy Fitⓔ športne zapestnice ne boste oteženi pri spopadanju z novimi dnevnimi izzivi med telesno vadbo.

    Energija, ki je kos tudi vašim najdaljšim športnim programom

    Naj vaša športna rutina ostane nemotena. Zahvaljujoč njeni super in zmogljivi bateriji,ki vas spremlja skozi vaše vsakdanje vadbe, lahko z Galaxy Fitⓔ športno zapestnico sledite stanju vaše aktivnosti in prejemate obvestila ter tako ostanete povezani z vašim mobilnim telefonom.

    Zasnovana, da ostane v koraku z vami

    Pri zastavljanju športnih ciljev stopite še korak dlje. Galaxy Fitⓔ športno zapestnico odlikujeta s certifikatom potrjeni odpornost vojaškega razreda in vodotesnost stopnje 5 ATM. Tako ste lahko med telesno aktivnostjo na prostem brez skrbi tudi v prašnem ali mokrem okolju.

    Blizu tudi, ko ste daleč

    S pametnim obveščanjem Galaxy Fit športne zapestnice boste vedno povezani tudi z vašim mobilnim telefonom. Z njo boste vedno na tekočem, če vas kdo pokliče, dobivali boste tudi obvestila iz vašega koledarja in podobno.

    Zlahka sledite vsakemu gibu

    S samodejnim sledenjem telesni aktivnosti Galaxy Fitⓔ športna zapestnica samodejno zazna tri aktivnosti, in sicer hojo, tek in dinamično vadbo. Ko začnete z aktivnostjo preko Samsung Health mobilne aplikacije, športna zapestnica podatke o vašem srčnem utripu hkrati pošlje na vaš telefon, da lahko preprosto preverite in spremljate svoje stanje.

    Pametneje sledite, bolje spite

    Galaxy Fitⓔ športna ura s samodejnim sledenjem spanja z zaznavanjem premikov vašega telesa analizira vaše vzorce spanja v treh fazah. Nato podatke intuitivno organizira, da si lahko ogledate svoje spanje.

    Z vami povsod, kamor vas vodi življenje

    Ko se želite gibati, vas vaši podatki ne smejo obremenjevati. Zato je tanka in lahka oblika Galaxy Fitⓔ športne zapestnice tako minimalistična, da jo lahko na zapestju nosite ves dan in nanjo popolnoma pozabite.

    Tehnične podrobnosti

    Operacijski sistem FreeRTOS
    Kapaciteta baterije 70mAh
    Barva Črna
    Znamka Samsung
    Garancija 24 mesecev
    Model Fit e
    Senzorji Senzor pospeška
    Senzorji Senzor srčnega utripa
    Primerjevalnik