Svetovanje o nakupu
Brezplačna vzpostavitev naprave
Fleksibilni načini plačila
Brezplačna poštnina nad 200€
samsung galaxy AI blog cover

Samsung prinaša Galaxy AI na starejše modele Galaxy telefonov in tablic

Galaxy AI se pridružuje še večim Samsung napravam! V hitro spreminjajočem se svetu pametnih naprav je inovacija ključnega pomena. Samsung, vodilno ime na področju mobilne tehnologije, stopa še en korak naprej s predstavitvijo nove posodobitve za One UI 6.1.

Ta posodobitev ne prinaša le izboljšav v uporabniški izkušnji, ampak tudi razširja dosežke umetne inteligence Galaxy AI na starejše modele Galaxy telefonov in tablic.

Z 22. februarjem 2024 je Samsung Electronics napovedal razpoložljivost Galaxy AI funkcij na več Galaxy napravah prek nove posodobitve One UI 6.1. Ta korak ne le demokratizira uporabo mobilne umetne inteligence, temveč tudi poudarja zavezanost podjetja k izboljšanju izkušnje uporabnikov na globalni ravni.

Posodobitev je na voljo že danes za serije Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 in Tab S9, pričenjajoč s postopnim izdajanjem od konca marca.

Datumi posodobitev za posamezne modele

 
Modeli Datum posodobitve

Galaxy S23

28. marec 2024

Galaxy S23+

Galaxy S23 Ultra

Galaxy S23 FE

1. april 2024

Galaxy Z Fold5

Galaxy Z Flip5

Galaxy Tab S9

4. april 2024

Galaxy Tab S9+

Galaxy Tab S9 Ultra

Starejša naprava ni omejitev

Kljub temu, da so te naprave starejši modeli, bodo zdaj lahko tudi njihovi uporabniki izkusili moč in inteligenco Galaxy AI.

To pomeni, da bodo lahko uživali v številnih naprednih funkcijah, ki jih prinaša umetna inteligenca, ne glede na to, ali gre za izboljšano komunikacijo, povečano produktivnost ali odklepanje ustvarjalnega potenciala.

Nove zmožnosti s pomočjo AI v oblaku

Eden od poudarkov te posodobitve je hibridni pristop k uporabniški izkušnji, ki združuje vgrajen AI skupaj z umetno inteligenco v oblaku. To omogoča uporabnikom boljšo in bolj prilagodljivo uporabniško izkušnjo ter odpira vrata neskončnim možnostim, ki jih prinaša mobilna umetna inteligenca.

samsung galaxy AI posodobitev za galaxy s23 tab9s zfold

Preizkusite naslednje izboljšave z vašim novim AI pomočnikim

Komunikacijske izboljšave

Uporabniki bodo lahko prilagajali ton sporočil in prevajali sporočila v 13 različnih jezikov.

Povečana produktivnost

Nova orodja, kot so Note Assist in Browsing Assist, bodo olajšala organizacijo in iskanje informacij, kar bo povečalo učinkovitost uporabnikov v vsakdanjem življenju.

Ustvarjalnost brez meja

S funkcijami, kot so Generative Edit in Instant Slow-mo, bodo uporabniki lahko še bolj izrazili svojo kreativnost pri zajemanju in urejanju fotografij ter videoposnetkov.

Ta posodobitev predstavlja le začetek Samsungovega načrta, saj podjetje načrtuje razširitev izkušnje Galaxy AI na več kot 100 milijonov uporabnikov Galaxy do leta 2024. To jasno kaže na zavezanost podjetja k inovacijam in izboljšanju izkušnje uporabnikov na globalni ravni.

Za več informacij o Galaxy AI in posodobitvi One UI 6.1 obiščite uradne kanale Samsung, kot so Samsung Newsroom, Samsung Mobile Press in Samsung.si . S temi inovacijami lahko uporabniki pričakujemo boljše, bolj prilagojene in bolj inteligentne izkušnje s Samsung Galaxy napravami.

Navodila za nalaganje in uporabo