051 651 651, is.libomregs@alicoran Delovni čas: (09:00 - 21:00)
45-dnevna garancija zadovoljstva Nakup brez tveganja. Če ugotovite, da vam artikel, ki ste ga naročili v spletni trgovini ne ustreza, vam bomo kupnino brez vprašanja povrnili. Več o vračilu blaga si lahko preberete v Splošnih pogojih poslovanja.
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 200 € Pri naročilu artiklov, ki presegajo skupno vrednost 200€, vam bomo le te poslali brez stroškov poštnine. Pakete dostavlja Pošta Slovenije.

Roborock S7 MaxV Ultra navdušuje s svojo trojno priključno postajo

Roborock S7 MaxV Ultra navdušuje s svojo trojno priključno postajo

Kitajsko podjetje Roborock je eden vodilnih proizvajalcev robotskih sesalnikov, zato ni nič presenetljivega, da je tudi na preteklem sejmu CES izstopal s svojimi novostmi. Svojim najbolj zvestim uporabnikom je predstavil tri najbolj napredne in tudi najdražje modele doslej – S7 MaxV.

 

Roborock je že dolgo nazaj prerasel status podjetja z najnižjimi cenami svojih robotskih sesalnikov. Vendar bolj kot to, padejo v oči njihove številne tehnološke inovacije, s katerimi postavijo sesanje na popolnoma novo raven. Najnovejše modele odlikuje večja moč sesanja, nadgrajeni sistem izogibanja predmetov in trojna samočistilna priključno postaja, ki je značilna posebej za model Roborock S7 MaxV Ultra.

 

Roborock S7 MaxV Ultra img1

 

Različica Ultra predstavlja nadgradnjo lanskega modela Roborock S7 in svoje uporabnike navdušuje z večjim pritiskom pri mokrem čiščenju in večjo sesalno močjo. Ta je 5100 Pa in je kar za dvakrat večja kot pri svojem predhodniku, kar se hitro opazi na bistveno bolj učinkovitem čiščenju tal. Sesalec navdušuje tudi s svojo baterijo. Ta zadostuje za do tri ure sesanja, medtem ko ima posoda za smeti prostornino 400 ml, za vodo pa 200 ml.

 

Sesanje z robotskim sesalnikom Roborock S7 MaxV Ultra je izjemno preprosto. K temu pripomore učinkovit sistem za izogibanje predmetom, ki vsebuje barvno kamero, 3D-strukturirano osvetlitev okolice in obdelovanje podatkov z umetno inteligenco. Robot na ta način samodejno prepozna pozicijo pohištva ter vrsto pohištva in tal, in temu primerno prilagodi način vzorec sesanja. Zato je primeren za vse talne obloge in površine, ne da bi pri tem prekinil s sesanjem.

 

Roborock S7 MaxV Ultra img2

 

Pri različici Roborock S7 MaxV Ultra je zagotovo najbolj zanimiva trojna priključna postaja. Ta omogoča praznjenje košare za smeti, pri čemer njena kapaciteta zadostuje kar za dva meseca sesanja. Poleg tega pa ima različica Ultra še rezervoar za umazano vodo in enega za doziranje čiste vode v robotov rezervoar. Ta poskrbi za temeljito čiščenje čistilne metle s pomočjo posebne krpe, ki je na spodnji strani robota., umazanijo pa postaja povleče v rezervoar odpadne vode.

 

 

Robotski sesalnik Roborock S7 MaxV Ultra bo na voljo svojim uporabnikom v drugem četrtletju. Zanj pa naj bi morali odšteti 1399 evrov.

Do takrat si lahko ogledate preostale sesalce Roborock, ki so že danes na voljo v naši spletni trgovini: PREVERITE.

Oddajte svoj komentar
Filtri
Sort
display