051 651 651, is.libomregs@alicoran Delovni čas: (09:00 - 21:00)
45-dnevna garancija zadovoljstva Nakup brez tveganja. Če ugotovite, da vam artikel, ki ste ga naročili v spletni trgovini ne ustreza, vam bomo kupnino brez vprašanja povrnili. Več o vračilu blaga si lahko preberete v Splošnih pogojih poslovanja.
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 200 € Pri naročilu artiklov, ki presegajo skupno vrednost 200€, vam bomo le te poslali brez stroškov poštnine. Pakete dostavlja Pošta Slovenije.

Kabli in adapterji

Razvrsti
Prikazov na stran

Ksix Adapter Usb 3.0 V Usb Typec 3.1

Večina novih naprav, ki prihaja na trg že ima nov model priključkov USB TypeC.

Ta adapter omogoča, da povežete novo napravo s TypeC priključkom za napravo, ki uporablja USB 3.0 priključek. To so npr. polnilna postaja, USB pomnilniški ključki in druge naprave.

 

9,99 €

Adapter Usb Typec - Hdmi 4k (15cm) Temno Siv

Adapter, ki omogoča povezavo mobilne naprave s TypeC s HDMI kablom. Tega je nato možno povezati s HDMI napravo za prikaz vsebine iz vaše mobilne naprave.

Pimer: povezava telefona z TV sprejemnikom. Določeni telefoni podpirajo Desktop način, ki preslika prikaz  zaslona na TV v prilagojenem,  namiznem načinu.

Večina naprav pa podpira vsaj pregled medijskih vsebin ( fotografije, video) ali preslikavo zaslona na TV sprejemniku ali projektor.

24,99 €

Podatkovni Kabel (Adapter) Usb Typec - Hdmi 4k Temno Siv

Podatkovni kabel, ki omogoča povezavo mobilne naprave s TypeC priključkom in naprave, ki ima HDMI vhod.

Pimer: povezava telefona z TV sprejemnikom. Določeni telefoni podpirajo Desktop način, ki preslika prikaz  zaslona na TV v prilagojenem,  namiznem načinu.

 

24,99 €

Samsung Podatkovni Kabel Microusb & Type C 1.5m Bel

Originalen Samsung podatkovni kabel microUSB z adapterjem na Type-C. Podpira USB 2.0, omogoča tudi polnjenje preko računalnika.

19,90 € 17,99 €

Samsung Potovalni Polnilnik Hitri 220v & Podatkovni Kabel Usb 2.0 Microusb 2a Bel

  • Vhod: 100V - 240V
  • Izhod: 9V / 1.67A, 5V / 2A
  • Standardni USB priključek (tip A)
  • MicroUSB kabel (mikro USB na USB)
24,99 €
Filtri
Sort
display