Kategorije
    45-dnevna garancija zadovoljstva
    Brezplačna dostava za vsa naročila nad 30€

    SAMSUNG GALAXY WATCH R810 (42MM) ROZA-ZLATA

    Šifra izdelka EAN: 11955

    -35%

    Kratki opis:

    Vaša ura, vaša izbira

    Izrazite se z lastno Galaxy Watch pametno uro. Izberite opcijo z Bluetooth tehnologijo s telesom v velikosti 42 mm (polnočno črna, rožnato zlata) ali 46 mm (srebrna). Nato dodajte številčnico, ki jo lahko prilagodite po lastnem okusu in jo uskladite s svojim slogom.

    Celoten opis

    Priporočena cena: 309,90€

    199,90€Vključno z ddv
    Na zalogi Brezplačna poštnina
    Izbrana barva: Roza-Zlata

    SAMSUNG GALAXY WATCH R810 (42MM) ROZA-ZLATA

    199,90€
     

    Povezani artikli

    Predstavitev

    Pokažite svoj stil

    Prilagodite svojo Galaxy Watch pametno uro s paščkom po vaši izbiri. Preden greste ven, izberite enega, ki se ujema z vašim stilom ali razpoloženjem. Poskusite izbiro lahkih silikonskih paščkov, ki so vam na voljo, ali dodajte lastnega – 42-milimetrski model Galaxy Watch pametne ure lahko nosite z 20-milimetrskimi paščki, 46-milimetrski model pa z 22-milimetrskimi paščki.

    Vključena ves čas

    Ker je Galaxy Watch pametna ura vključena ves čas, vam za prikaz časa ni treba pritiskati gumba ali vklapljati okvirja na njej. Super AMOLED zaslon nastavite tako, da bo viden ves čas in bo čas prikazoval podnevi in ponoči.

    Dolga življenjska doba baterije

    Naj si polnilnik tu in tam odpočije. Zahvaljujoč dolgi življenjski dobi baterije po enem samem polnjenju vam Galaxy Watch pametna ura z dolgotrajno baterijo omogoča upravljanje klicev, glasbe in še več.

    Sledite vašemu napredku

    S pomočjo osebnega trenerja v obliki Galaxy Watch pametne ure se lahko posvetite telesni vadbi, načrtovanju pa namenite manj časa. Vaša ura lahko meri vaš srčni utrip in med vadbo sledi do šest aktivnostim. Izberite več, da boste kos več kot 39 vrstam aktivnosti, ki jih lahko opravite eno za drugo.

    Sledite spremljanju zdravja

    S Samsung Health aplikacijo lahko razširite obstoječe funkcije Galaxy Watch pametne ure za še bolj podrobno sledenje in beleženje vašega zdravja, vključno z merjenjem srčnega utripa in štetjem kalorij.

    Načrtujte pot pred vami

    Galaxy Watch pametna ura ima GPS, s katerim veste, kje ste in kam greste. Obenem vključuje tudi vgrajena višinometer in barometer – za priložnosti, ko se morate podati v neznano.

    Zasnovana za trajnost

    Svojo Galaxy Watch pametno uro nosite v dežju ali drugih neugodnih razmerah. Njena vodotesnost 5 ATM* in odpornost vojaškega razreda** vam omogočata večjo aktivnost na prostem in kljubovanje zahtevnim razmeram.

     

    Tehnične podrobnosti

    Operacijski sistem Tizen
    RAM 0.75GB
    Kapaciteta baterije 270mAh
    Barva Roza-Zlata
    Znamka Samsung
    Garancija 24 mesecev
    Model Galaxy Watch 42mm
    Primerjevalnik