SAMSUNG GALAXY WATCH R800 (46MM) SREBRNA - LTE

Šifra izdelka EAN: 13047

Kratki opis:

eSIM

Prihodnost na vaši roki. eSIM nadomešča klasično fizično SIM kartico in omogoča, da se povezujete v splet in opravljate klice tudi z nosljivimi napravami. Sedaj lahko z uro Galaxy Watch opravljate klice tudi, če vašega telefona ni v bližini.
Storitev eSIM zaenkrat omogoča le operater Telekom Slovenije.

Nova opredelitev pristnosti

Uskladite svojo Galaxy Watch pametno uro s svojim življenjskim stilom s pristnostjo, ki se kaže skozi širok izbor številčnic z učinki globine in svetlobe. Okrogla številčnica, osenčenost kazalca in tiktakanje ustvarjajo občutek prave ure.

Celoten opis

389,90€Vključno z ddv
Na zalogi Brezplačna poštnina
Izbrana barva: Srebrna

SAMSUNG GALAXY WATCH R800 (46MM) SREBRNA - LTE

389,90€
 

Predstavitev

Pokažite svoj stil

Prilagodite svojo Galaxy Watch pametno uro s paščkom po vaši izbiri. Preden greste ven, izberite enega, ki se ujema z vašim stilom ali razpoloženjem. Poskusite izbiro lahkih silikonskih paščkov, ki so vam na voljo, ali dodajte lastnega – 42-milimetrski model Galaxy Watch pametne ure lahko nosite z 20-milimetrskimi paščki, 46-milimetrski model pa z 22-milimetrskimi paščki.

Vključena ves čas

Ker je Galaxy Watch pametna ura vključena ves čas, vam za prikaz časa ni treba pritiskati gumba ali vklapljati okvirja na njej. Super AMOLED zaslon nastavite tako, da bo viden ves čas in bo čas prikazoval podnevi in ponoči.

Dolga življenjska doba baterije

Naj si polnilnik tu in tam odpočije. Zahvaljujoč dolgi življenjski dobi baterije po enem samem polnjenju vam Galaxy Watch pametna ura z dolgotrajno baterijo omogoča upravljanje klicev, glasbe in še več.

Sledite vašemu napredku

S pomočjo osebnega trenerja v obliki Galaxy Watch pametne ure se lahko posvetite telesni vadbi, načrtovanju pa namenite manj časa. Vaša ura lahko meri vaš srčni utrip in med vadbo sledi do šest aktivnostim. Izberite več, da boste kos več kot 39 vrstam aktivnosti, ki jih lahko opravite eno za drugo.

Sledite spremljanju zdravja

S Samsung Health aplikacijo lahko razširite obstoječe funkcije Galaxy Watch pametne ure za še bolj podrobno sledenje in beleženje vašega zdravja, vključno z merjenjem srčnega utripa in štetjem kalorij.

Načrtujte pot pred vami

Galaxy Watch pametna ura ima GPS, s katerim veste, kje ste in kam greste. Obenem vključuje tudi vgrajena višinometer in barometer – za priložnosti, ko se morate podati v neznano.

Zasnovana za trajnost

Svojo Galaxy Watch pametno uro nosite v dežju ali drugih neugodnih razmerah. Njena vodotesnost 5 ATM* in odpornost vojaškega razreda** vam omogočata večjo aktivnost na prostem in kljubovanje zahtevnim razmeram.

 

Tehnične podrobnosti

Oblika SIM e-SIM
Omrežje 4G LTE
Operacijski sistem Tizen
Interni pomnilnik 4GB
RAM 0.75GB
Kapaciteta baterije 472mAh
Barva Srebrna
Znamka Samsung
Garancija 24 mesecev
Model Galaxy Watch 46mm
Primerjevalnik