SAMSUNG GALAXY WATCH ACTIVE R500 SIVA

Šifra izdelka EAN: 13789

-20%

Kratki opis:

Spoznajte novo generacijo pametnih ur Galaxy Watch Active

Vse ure za fitnes samo spremljajo podatke. Ura Watch Active pri tem izstopa - to je fitnes ura, ki vam aktivno svetuje, tako da lahko lažje ostanete v igri.

Celoten opis

Priporočena cena: 249,90€

199,90€Vključno z ddv
Na zalogi Brezplačna poštnina
Izbrana barva: Siva

SAMSUNG GALAXY WATCH ACTIVE R500 SIVA

199,90€
 

Povezani artikli

Predstavitev

Stil, ki vas ne bo upočasnil

Ostanite športni. Galaxy Watch Active vam nudi diskretno in lahkotno obliko v več barvah, ki vam omogoča enostavno spremljanje vaše poti do ciljne črte. Prav tako lahko izbirate med stilskimi pasovi, ki se lahko prilagajajo vašim priložnostim.

Lepota je v enostavnosti

Vsak ima svoj pristop kako ostati aktiven. Prav zato lahko na Galaxy Watch spreminjate in prikaz ure prilagajate vašemu počutju in potrebam. Ne glede na vaš cilj, prikaz na uri prilagodite vašim potrebam in razpoloženju.

Varno upravljaj nivo stresa

Poznajte svoje meje. Galaxy Watch Active ima vgrajen merilnik srčnega utripa, ki vas bo opozoril takoj, ko bo le ta postal nenormalen. Prav tako lahko spremlja nivo stresa in vam ga nato s predlaganimi dihalnimi vajami pomaga uravnati v normalno stanje.

Ostanite povezani pod vašimi pogoji

Ostanite povezani, podnevi in ponoči. Galaxy Watch Active vam omogoča pošiljanje prilagojenih odgovorov na sporočila preko razpoloženjskih likov ali prilagojene tipkovnice, medtem, ko je vaš telefon na polnilnem stojalu.

Z energijo prevzemite nadzor nad prihodnjim dnem

Zanesljivost, ki vas naredi nekaj več za vas. Galaxy Watch Active spremlja vaše aktivnosti več kot 45 ur z enim samim polnjenjem. Z inovativno tehnologijo 'Wireless Power Sahre' vam zagotavlja energijo v zelo kratkem času.

Vi ste v središču

Prilagodite uro vašim aktivnostim. Z enim uporabniškim vmesnikom lahko Galaxy Watxh Active prilagodite tako, da minimizirate odvečno grafiko in si izberete za prikaz samo to, kar želite videti. Sedaj lahko enostavno preverite kar želite in kadar to želite.

Tehnične podrobnosti

Stopnja vodoodpornosti IP68
Operacijski sistem Tizen
Interni pomnilnik 4GB
RAM 0.75GB
Kapaciteta baterije 230mAh
Barva Siva
Znamka Samsung
Garancija 24 mesecev
Model Galaxy Watch Active
Senzorji Senzor pospeška
Senzorji Barometer
Senzorji Senzor gibanja
Senzorji Senzor srčnega utripa
Senzorji Senzor svetlobe
Primerjevalnik