Samsung GEAR S3 Frontier (R760) pametna ura Črna

Šifra izdelka EAN: 8687

-26%

Kratki opis:

Samsung Gear S3 Frontier je pametna ura, ki vas bo navdušila z vrsto naprednih funkcij, njeno enostavno uporabo in dolgo vzdržljivostjo baterije. Ura ima estetsko obliko in daje videz klasične ročne ure. 

Celoten opis

Priporočena cena: 269,90€

199,90€Vključno z ddv
Na zalogi Brezplačna poštnina
Izbrana barva: Črna

Samsung GEAR S3 Frontier (R760) pametna ura Črna

199,90€
 

Predstavitev

Robusten in eleganten videz

Videz in občutek ure je zasnovan na vrhunskem nivoju, pri katerem so pomagali strokovnjaki za ročne ure, kot tudi potrošniki sami. Njen dovršen videz in eleganca bo prepričala poslovneže, napredne funkcije in trpežnost pa športnike.

Zaslon

Zmeraj aktivni zaslon Super AMOLED daje Gear S3 videz prave ure. Spremenite videz ure preprosto tako, da zamenjate prikaz številčnice. 15 dizajnov je prednaloženih, še več pa jih na voljo v trgovini Gear App Store. Vsaka številčnica ima svojo ustrezno različico aktivnega zaslona.


 

Upravljalni obroč

Sprejemajte ali zavračajte klice, izklopite alarm, upravljajte glasnost in svetlost zaslona. Brskajte po aplikacijah in se pomikajte po e-poštnih sporočilih. Potreben je le preprost obrat okroglega obroča.

Odporna na vodo in prah

Pametno uro lahko nosite v vseh vremenskih pogojih in za vse priložnosti. Ustreza standardu IP68, kar pomeni da jo lahko potopite v vodo do 1,5 metra za 30 minut. Ura bo brez problema kljubovala tudi prahu in umazaniji.

 

Tehnične podrobnosti

Stopnja vodoodpornosti IP68
Operacijski sistem Tizen
Interni pomnilnik 4GB
RAM Manj kot 1GB
Kapaciteta baterije 380mAh
Barva Črna
Znamka Samsung
Garancija 24 mesecev
Model Gear S3
Primerjevalnik