Kategorije
    45-dnevna garancija zadovoljstva
    Brezplačna dostava za vsa naročila nad 100€

    Storitev Samsung Preizkusi in kupi

    Brezplačno testirajte vrhunske Samsung izdelke in se nato odločite za nakup

     

    V sodelovanju s Samsung Slovenija predstavljamo novost in sicer storitev za stranke Try&Buy (Preizkusi in kupi). Glavna ideja storitve Preizkusi in kupi je ta, da stranka pred nakupom preizkusi želeno napravo, premisli ali ji le ta sploh ustreza in se šele nato odloči za nakup. Stranka napravo preizkuša povsem brez obveznosti za nakup te ali katere druge naprave. Če ji naprava ne ustreza, jo vrne v poslovalnico povsem brez obveznosti ali stroškov.

     

     

    V času od 1. 7. 2021 pa do prodaje zalog, bomo našim strankam omogočali ekskluzivno storitev Preizkusi in kupi in hkrati vsem, ki se bodo odločili preizkusiti Samsung Galaxy naprave, omogočili nakup naprave po akcijski ceni z darilom.

    Vrhunska telefona Samsung Galaxy Fold2 in Galaxy Z Flip sta lahko v promocijskem obdobju vaša za posebej ugodno promocijsko ceno in sicer: 

    Samsung Galaxy Fold2 je lahko vaš za samo 1.599,90€

    Samsung Galaxy Z Flip pa za samo 1.099,90€. 

    To pa še ni vse. Ob akcijski ceni boste prejeli tudi  darilo: pametno uro Samsung Galaxy Watch Active2 v 44mm izvedbi.

     

     

     

    V preizkus vam nudimo tudi pametno uro Samsung Galaxy Watch3. Če se jo odločite preizkusiti, jo lahko po preizkusnem obdobju kupite in za darilo prejmete brezžične slušalke Samsung Galaxy Buds Live.

     

     

    Da bo storitev Preizkusi in kupi čim bolj pregledna, smo za vas pripravili nekaj vprašanj in odgovorov: 

     

    Kako lahko koristim storitev Try&Buy

    Koriščenje storitve je zelo enostavna. Obiščite eno izmed poslovalnic Sgermobil, kjer boste s svetovalcem podpisali pogodbo o uporabi testnega artikla, plačali boste varščino in napravo lahko v naslednjih 15 dneh preizkušate.

     

    Ali je preizkušanje naprave pogojeno z nakupom?

    Ne. Če se odločite za preizkus naprave, vas ne bomo z ničemer obvezali, niti niste dolžni takšne ali katere druge naprave po preizkusni dobi kupiti. Preizusna doba je namenjena temu, da spoznate izbrano Samsung napravo, jo preizkusite v vašem vsakdanu in se šele nato odločite ali vam ta naprava ustreza ali ne. 

     

    Kaj se zgodi, če mi naprava ne ustreza?

    Popolnoma nič. Napravo vrnite v poslovalnici, kjer ste jo prevzeli, skupaj s svetovalcem jo boste pregledali, izpolnili primopredajni zapisnik in se dogovorili o vračillu celotne varščine na vaš TRR.
    Lahko pa varščino koristite za nakup katere od drugih Samsung naprav v naši ponudbi. Odločitev je vaša.

     

    Naprava mi ustreza in jo želim kupiti!

    Če ste ugotovili, da vam naprava ustreza in jo želite kupiti ter kot koristnik preizkusnega obdobja izkoristiti ugodnosti, ki ste jih s tem pridobili, boste testno napravo vrnili v poslovalnici kjer ste jo prevzeli. Varščina, ki ste jo že plačali, se bo obračunala pri kupnini do maloprodajne cene. Če je želeni artikel na zalogi v poslovalnici, ga boste prejeli takoj, če ne, ga boste brezplačno prejeli najkasneje v roku 2-3 dni od plačila celotne kupnine. Po želji ga lahko prevzamete v poslovalnici ali vam ga pošljemo s Pošto Slovenije.

     

    Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na info@sgermobil.si ali 051 651 651 oziroma v vam najbližji poslovalnici Sgermobil.