Kategorije
    45-dnevna garancija zadovoljstva
    Brezplačna dostava za vsa naročila nad 100€

    PRIZ 19-20 SGERM

    PRIZ 19-20 SGERM – optimizacija upravljanja komunikacijskih orodij za izboljšanje poslovnih procesov v podjetju


    Izboljšati konkurenčnost in povečati produktivnost sta ključna dejavnika, ki ju s projektom želimo v dvigniti na višji nivo. Pripravljeni smo izboljšati in optimizirati poslovanje v vseh poslovnih procesih. Zunanji svetovalec bo izvedel svetovanje in svetovalne aktivnosti v vseh ključnih poslovnih procesih, na podlagi zbranih informacij bo naredil temeljito analizo poslovnih procesov, na podlagi svetovanja bomo implementirali predlagane rešitve.

    Z operacijo želimo znižati stroške podjetja in povečali učinkovitost zaposlenih, zmanjšati reklamacije in poslovno tveganje, uvesti boljšo organiziranost poslovnih procesov, dvigniti kvaliteto delovnega okolja in zmanjšati porabo virov. Z vpeljanim novim sistemom bomo uvedli nadzor in upravljanje komunikacijskih orodij, ki bodo pripomogli k prepoznavnosti podjetja in k boljši poziciji na globalnih trgih, hkrati pa bo to temelj za nadaljnjo uvajanje gradnikov IoT in inteligentnih omrežij.

    Naložbo v višini 50% upravičenih stroškov operacije financirata RS in EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu za spodbujanje procesnih izboljšav podjetij v letih 2019 in 2020 (Procesne izboljšave 2019 - 2020) »PRIZ 19-20«

     www.eu-skladi.si