Kategorije
    45-dnevna garancija zadovoljstva
    Brezplačna dostava za vsa naročila nad 100€

    Blog - Bliža se dopust

    Bliža se dopust. Ste spakirali tudi za svoj mobilni telefon ?

    Ne rabimo si zatiskati oči, da so mobilni telefoni postali naš stalni spremljevalec. Uporabljamo jih za klicanje, pošiljanje sporočil, virtualno druženje, brskanje po spletu, poslušanje glasbe itd. ter nenazadnje za službene namene.

    Ko gremo na dopust je pomembno, da si postavimo meje uporabe mobilnega telefona za službene obveznosti, saj gremo nenazadnje na oddih, da si napolnimo od službe izpraznjene baterije. Seveda pa to ne pomeni, da naš telefon ne more zraven na lepše. Lahko je celo naš odličen sopotnik – z nekaj malega dodatne opreme.

    V nadaljevanju smo za vas izbrali dodatno opremo, s pomočjo katere lahko vaš mobilni telefon na dopustu zasije v svoji celoti. Veliko ponudbo dodatne opreme boste našli na spletni strani https://sgermobil.si/dodatna-oprema.

     

    Vožnja in telefon v roki ne gresta skupaj.

    Zelo pogosto se pri odhodu na dopust naš mobilni telefon spremeni v navigacijsko napravo, ki jo bomo med vožnjo potrebovali v svoji bližini. Kam pa bomo telefon odložili? Nepogrešljiv dodatek za telefon je zato avtonosilec, ki bo poskrbel, da bo telefon med vožnjo vedno v našem vidnem polju.

     

    Navigacija in hitra poraba baterija.

    Med tem, ko nas bo telefon pridno vodil do želene destinacije, bo zaradi uporabe navigacije porabil veliko baterije. Zato ne smemo pozabiti tudi na na prenosno baterijo ali avto polnilecNe bi bilo prijetno, da se na poti na dopust izgubimo zaradi prazne baterije, kajne?
     

    Dopust mine, spomini ostanejo.

    V času dopusta vedno posnamemo veliko fotografij in video posnetkov. Vsak od nas je že kdaj bil v neprijetnem položaju, ko je za eno sliko moral prositi mimoidočega sprehajalca. »Hello, Scusa, Entschuldigung...«. Kaj če bi ta problem rešili s seflie stickom? Ali pa z nosilcem za prst? Telefon bo tako ostal v enem kosu, vi pa boste lahko brez težav posneli lepo fotografijo, nikogar ne boste rabili prositi za uslugo in še zabavno bo.


    Glasba po vašem okusu.

    Imate raje zvok morja, galebov in šumenje borovcev? Ali pa ste med tistimi, ki si raje med poležavanjem na plaži ali viseči mreži zavrtite svoje najljubše pesmi? Če želite glasbo deliti s svojo družino in prijatelji, povežite svoj telefon z bluetooth zvočnik, ki bo poskrbel za kvaliteten zvok. Lahko pa si nadenete žične slušalke ter se popolnoma zazibate v svoj svet. Če ne želite, da se pri obračanju na brisači zavijete v kabel, pa raje s seboj vzemite brezžične bluetooth slušalke.

    Aktivni na dopustu.

    Tisti, ki na dopusti lepa jutra radi izkoristite za tek v naravi ali druge športne aktivnosti, pa ne pozabite na priročno športno torbico za roko ali športni pas. Tako bo telefon na varnem, vas pa ne bo pri aktivnosti oviral.

    Smo še kaj pozabil? Seveda, dobro voljo in nasmeh.


    Tel: 051-651-651
    E-mail: narocila@sgerm.si
    Naslov: Beloruska 7, 2000 Maribor