051 651 651, is.libomregs@alicoran Delovni čas: (09:00 - 21:00)
45-dnevna garancija zadovoljstva Nakup brez tveganja. Če ugotovite, da vam artikel, ki ste ga naročili v spletni trgovini ne ustreza, vam bomo kupnino brez vprašanja povrnili. Več o vračilu blaga si lahko preberete v Splošnih pogojih poslovanja.
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 200 € Pri naročilu artiklov, ki presegajo skupno vrednost 200€, vam bomo le te poslali brez stroškov poštnine. Pakete dostavlja Pošta Slovenije.

Novi televizorji Samsung – televizorji, ki odražajo vašo osebnost in stil

Novi televizorji Samsung – televizorji, ki odražajo vašo osebnost in stil

Če se sprašujete, kakšen televizor izbrati za svoj dom, skupaj poglejmo ponudbo Samsungovih televizorjev za prihajajočo sezono. Omenjeni modeli so na sejmu CES 2021 v Las Vegasu še posebej izstopali, zato smo prepričani, da bodo zadovoljili najbolj zahtevne filmske in športne navdušence.

 

Osrednja linija Samsungovih televizorjev je zagotovo Neo QLED. Sestavljajo jo modeli z zasloni Mini LED, ki s svojim minimalističnim izgledom ustvarijo povsem izpopolnjen in moderen izgled notranjemu interierju. Ključna novost njihovih zaslonov je 14-bitna gradacija pri uravnavanju svetlobe, zaradi katere opazimo lepše prehajanje med temnejšimi in svetlejšimi deli slike. Skupaj s tehnologijo Quantum HDR 64x pa vidimo najmanjše detajle in mnogo boljši prikaz slike.

 

Novi Samsung Televizorji img 3

 

S televizorji Neo QLED doživimo popoln način doživljanja sveta. Zvok je tisti, ki tokrat stopi na povsem novo raven. Ti televizorji bodo imeli povsem nov procesor za obdelavo signala, zvočniki pa so nameščeni po celotnem ohišju televizorja. Rezultat je popoln »objektni« večkanalni zvok s podporo za standard Dolby Atmos.

 

Zelo priljubljena linija Samsungovih televizorjev je model The Frame, ki v stanju mirovanja simulira umetniško sliko z okvirjem. Letos bo opremljen z nebleščečim »mat« zaslonom, s katerim se vsak prostor spremni v pravo umetniško galerijo. Vendar pa za razliko od njihove vpadljive oblike, bo zanimivo videti, kakšna bo običajna slika. Zagotovo pa bodo modeli The Frame v prihodnje na voljo v več velikostih kot doslej. Izbiral bomo lahko med modeli z zasloni 32 palcev diagonale pa vse do 85 palcev. Podobne zaslone in še večjo izbiro velikosti pa nam bodo nudili televizorji The Serif, ki izstopajo po svojih zanimivih podstavkih.

 

In že smo pri liniji super velikih televizorjev. Čeprav nam ponujajo bogatejšo izkušnjo, pa so ti velikani s tehnologijo mikro LED še vedno zunaj dosega običajnih smrtnikov. Še več! Teh televizorjev z diagonalami zaslona 89, 101 ali 110 večina niti nima kam postaviti. Si pa Samsung zato nenehno prizadeva, da s svojimi inovacijami tudi na velikih zaslonih ponudi čim boljšo kakovost slike. Vsak tak zaslon ima zato vgrajenih 25 milijonov mikrometrskih diod, omogoča 20-bitno globino sivine in nudi 100-odstotni barvni razpon tako DCI-P3 in Adobe RGB.

 

Novi Samsung Televizorji img 4

 

Med novimi lastnostmi teh velikanov v naših dnevnih sobah je podpora za osveževanje s 144 Hz. To omogoča priklop ustrezno zmogljivega osebnega računalnika, igranje igric preko oblačnih storitev GeForce Now in Google Stadia, ter prikazovanje in celo neposredno kupovanje nezamenljivih žetonov (NFT-jev). Zanimiv je tudi daljinski upravljalnik, ki se bo polnil samodejno z izkoriščanjem radijskih valov v prostoru, uporabniški vmesnik pa bo prvič dobil nekakšen domači zaslon. Na žalost pa za še boljšo uporabniško izkušnjo še vedno manjka podpora za kodek Dolby Vision. Tega uporabljajo nekatere najpomembnejše storitve pretočnega videa kot so Netflix, HBO Max in Apple TV+, ki so med uporabniki vedno bolj priljubljene.

 

Novi Samsung Televizorji img 5

 

Do izida novih Samsung televizorjev pa vas vabimo, da si ogledate našo trenutno ponudbo v naši spletni trgovini.

PREVERITE

Oddajte svoj komentar
Filtri
Sort
display