051 651 651, is.libomregs@alicoran Delovni čas: (09:00 - 21:00)
45-dnevna garancija zadovoljstva Nakup brez tveganja. Če ugotovite, da vam artikel, ki ste ga naročili v spletni trgovini ne ustreza, vam bomo kupnino brez vprašanja povrnili. Več o vračilu blaga si lahko preberete v Splošnih pogojih poslovanja.
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 200 € Pri naročilu artiklov, ki presegajo skupno vrednost 200€, vam bomo le te poslali brez stroškov poštnine. Pakete dostavlja Pošta Slovenije.

Nakupujete mobilni telefon? Plačujte tako, kot želite

Nakupujete mobilni telefon? Plačujte tako, kot želite

Mobilni telefoni so postali nepogrešljiv del našega vsakdanjika, zato smo se z nakupom telefona srečali že praktično vsi. Takrat so različne možnosti plačevanja izjemno dobrodošle in pomembne. Ker želimo, da je nakup telefona čim bolj enostaven, vam pri Sgermobilu omogočamo različne načine plačevanja.

 

  • Plačilo s kreditno kartico – Mastercard & Visa

Plačilo s kreditno kartico je eden od najbolj priljubljenih načinov plačevanja, še posebej ko je govora o nakupih preko spleta. Ker kreditna kartica ni vezana na denarna sredstva, ki jih imate na svojem transakcijskem računu, je to popolnoma varen način plačevanja.

Plačilo s kreditno kartico pa vam omogoča nakup v vsakem trenutku, ne glede na to, ali imate pri sebi kaj denarja oziroma, ali imate kaj sredstev na svojem transakcijskem računu. Pri tem načinu plačevanja gre namreč za odloženo plačilo, kar pomeni, da kupnino poravna izdajatelj kartice. Ta vam enkrat mesečno s transakcijskega računa odtrga vse stroške nakupa, ki ste jih opravili v tekočem mesecu.

 

  • Plačilo po predračunu

Če nimate kreditne kartice, potem je najboljša izbira plačilo po predračunu. To pomeni, da vam na elektronski naslov najprej pošljemo predračun, ko ga pa plačate, vam kupljeni izdelek dostavimo na dom. Kako boste plačali predračun, je vaša izbira – to lahko storite preko spletne banke ali se odločite za plačilo na pošti ali banki.

Če plačate izdelke po predračunu, je dostava veliko bolj preprosta. Ker imate vse obveznosti poravnane, vam ni potrebno čakati doma na kupljene izdelke, ampak jih lahko pustimo tudi pri katerem od vaših družinskih članov.

 

  • Plačilo preko Leanpaya

Kadar gre za nekoliko večje nakupe, je dobrodošla rešitev plačilo na obroke preko ponudnika storitev Leanpay. Celoten postopek nakupa je v tem primeru zelo preprost, saj ne potrebujete nobenih posebnih dokazil, s tem pa se izognete tudi odplačevanju kredita v banki in vsem dodatnim stroškom in postopkom, ki so povezani s tem.

Največja prednost tega načina plačevanja je zagotovo v tem, da si stroške nakupa glede na lastne finančne zmožnosti lahko razdelite na več manjših mesečnih obrokov. Pri tem lahko izbirate višino obroka kot tudi število obrokov. Večje kot je število obrokov, manjši so mesečni stroški obroka.

 

  • Plačilo po povzetju

Plačilo po povzetju je zagotovo med najbolj poznanimi, uveljavljenimi in zaupanja vrednimi načini plačevanja. Njegova največja prednost je v tem, da kupljene izdelke plačate šele, ko vam jih dostavijo na dom, hkrati pa se izognete plačevanju s plačilnimi in kreditnimi karticami.

Ta način plačevanja je primeren predvsem za vse tiste, ki raje plačujete z gotovino. Znesek naročila namreč plačate pismonoši Pošte Slovenije ali ob osebnem prevzemu na pošti. V tem primeru pa se lahko odločite tudi za osebni prevzem v naših poslovalnicah, kjer lahko naročene izdelke dvignete takoj po plačilu.

Poleg različnih načinov plačevanja pa vam pri Sgermobilu omogočamo tudi možnost različne dostave. Kupljene izdelke vam dostavimo na dom ali pa se odločite za prevzem v eni od naših 8 – ih poslovalnic po celi Sloveniji.

 

Nakupujte pri Sgermobilu in izberite tisti način plačevanja, ki vam najbolj ustreza.

Oddajte svoj komentar
Filtri
Sort
display