myPhone Tango 3G DUAL črn

Šifra izdelka EAN: 10392

Kratki opis:

myPhone Tango je klasičen preklopni telefon s številnimi uporabnimi funkcijami. Med njimi so DUAL SIM (SIM + SIM), SOS tipka in zunanji INFO zaslon. Podpira 3G omrežje, omogoča pošiljanje MMS sporočil, e-mailov in brskanje po spletu.

Odlikujejo ga velike in pregledne tipke, velik barvni zaslon z velikim izpisom in tipke bližnjic za hiter zagon najbolj uporabljenih funkci.

Zunanji INFO zaslon pa prikazuje najbolj osnovne funkcije, tako da uporabnik ne rabi vedno odpirati telefona, da bi jih pregledal.

Celoten opis

99,90€Vključno z ddv
Na zalogi Brezplačna poštnina
Izbrana barva: Črna

myPhone Tango 3G DUAL črn

99,90€
 

Predstavitev

OPIS ARTIKLA:

DUAL SIM
Zelo uporabna funkcija, ki uporabniku omogoča, da hkrati uporablja 2 SIM kartico hkrati (SIM + SIM). Tako lahko enostavno loči zasebne in službene klice ali uporablja tujo in domačo SIM kartico hkrati ter tako ne potrebuje 2 telefonov.

3G
Telefon podpira 3G omrežje, kar mu zagotavlja dobro dosegljivost in hiter prenos podatkov pri pošiljanju MMS sporočil ali brskanju po spletu.

INFO zaslon
Na zunanji strani preklopa je zaslon, ki izpisuje najboljpomembne informacije kot so: datum, čas, dan, zgrešeni klici, prejeta sporočila.

Izpisuje tudi ime (če je shranjeno) klicatelja. Tako uporabniku ni treba odpirati telefona, da vidi kdo ga kliče ali pa želi samo preveriti koliko je ura.

TIPKE, ZASLON
Telefon ni namenjen samo strejšim uporabnikom, čeprav bodo prav oni najbolj hvaležni za velike tipke, velik barvni zaslon z velikimi izpisi številk in znakov.

Telefon prav tako omogoča nastavitev glasovne izgovorjave ob pritiku na tipko. Tako ob pritisku na tipko telefon v slovenskem jeziku 'izgovori' pritisnjeno številko ali znak. Posebej uporabna funkcija pri slabovidnih, da so lahko bolj sigurni glede vnešene številke.

Telefon ima radio, fotoaparat in omogoča Bluetooth povezave ter sprejme spominsko kartico z do 32GB kapacitete za shranjevanje vaših posnetkov, fotografij ali glasbe.

BATERIJA
Čas pripravljenosti: do 300 ur.
Čas pogovora: do 3 ure.

             

Tehnične podrobnosti

Oblika Klasični
Ločljivost zaslona 240x320
PPI zaslona 167
Diagonala zaslona 6.1 cm (2.4'')
Dual SIM Da
Oblika SIM SIM
Omrežje 3G UMTS/HSDPA
Interni pomnilnik 128 MB
RAM 64MB
Razširitvena reža MicroSD do 32GB
Povezljivost Bluetooth
Povezljivost Radio
Selfie kamera 2,0MP
Bliskavica Ne
Kapaciteta baterije 900mAh
Vrsta baterije Li-Ion
Barva Črna
Znamka myPhone
Garancija 24 mesecev
Model Tango
Primerjevalnik