APPLE IPHONE 6S 32GB SIV

Šifra izdelka EAN: 13468

Kratki opis:

Od trenutka, ko se boste prvič srečali in uporabili iPhone 6s, boste nemudoma vedeli, da česa takšnega še niste občutili. Samo z enim dotikom vam 3D Touch omogoča, da postorite več kot kdajkoli do sedaj. Live Photos oziroma žive slike bodo spravile vaše spomine v življenje v močnem slogu in izjemnem vivid načinu. In vse to je le začetek. Vzemite si čas, podrobno si oglejte vaš iPhone 6s in našli boste inovacije na vseh ravneh. 

Celoten opis

364,90€Vključno z ddv
Na zalogi pri dobavitelju i Brezplačna poštnina
Izbrana barva: Siva

APPLE IPHONE 6S 32GB SIV

364,90€
 

Povezani artikli

Predstavitev

Nova generacija
Multi-Touch zaslona

Prvi iPhone je predstavil svetu možnost Multi-Touch in zazmeraj spremenil način, kako ljudje doživljajo izkušnjo s tehničnimi izdelki. S 3D Touch tehnologijo lahko naredite stvari, ki do sedaj niso bile možne. 3D Touch občuti moč vašega pritiska na ekranu in vam s tem omogoča narediti vrsto esencialnih stvari hitreje in lažje. Poleg tega vam da povratno informacijo v realnem času v obliki subtilne vibracije iz povsem novega Taptičnega mehanizma.

12MP slike. 4K video posnetki.
Žive slike. Spomini, ki trajajo večno.

Najpopularnejša kamera na svetu je sedaj še naprednejša. 12-megapixlov iSight kamera zajema ostre in zelo podrobne fotografije. Omogoča snemanje briljantnih 4K video posnetkov, vse do štiri kratne resolucije 1080p HD. iPhone 6s prav tako omogoča slikanje selfie posnetkov z novo 5-megapixlov FaceTime HD kamero. Predstavlja nov način slik, ki so imenovane Live Photos oziroma žive slike, ki so nov način, kako podoživljamo naše priljubljene spomine. Kamera zajame delček momenta pred in delček po sproženi fotografiji. Posneto fotografijo spravimo v gibanje z enostavnim dotikom vašega prsta.

A9. Najnaprednejši čip
v pametnih telefonih do sedaj.

iPhone 6s poganja procesor, ki je dizajniran s strani Appla. Procesor je 64 bitni z oznako A9. Zagotavlja zmogljivost, ki jo je bilo včasih možno najti le v namiznih računalnikih. Občutili boste do 70 procentov povečano CPU zmogljivost in do 90 procentov hitrejšo grafično zmogljivost. Vse vaše grafično intenzivne igre in aplikacije bodo delovale še bolje.

Unikatna zasnova.
Preko svojih meja.

Inovacije niso vedno same po sebi vidne očem. Poglejte malo podrobneje v iPhone 6s in videli boste, da je bil bistveno posodobljen. Ohišje je narejeno iz novega aluminija iz serije 7000, ki se uporablja tudi v vesoljski industriji. Steklo je najmočnejše in najodpornejše med vsemi, ki se uporabljajo na pametnih telefonih. Obstoječi barvni paleti space gray, silver in gold pa se priključuje nova rose gold barva.

Hitrejši 4G LTE.
Hitrejši Wi-Fi.

iPhone 6s omogoča napredno 4G LTE Advanced povezljivost s hitrostmi, ki so do dvakrat hitrejše od prejšnje generacije. Kadar ste povezani na Wi-Fi, vam iPhone 6s omogoča stvari, kot so brskanje po spletu in prenašanje aplikacij z dvakratno hitrostjo.

Napredna varnost.
Na konici vašega prsta.

iPhone 6s uporablja visoko napreden čitalec prstnega odtisa, ki je sedaj hitrejši in boljši kot kadarkoli dosedaj. Touch ID omogoča enostavno in varno odklepanje vašega iPhone 6s telefona.

 

Tehnične podrobnosti

Oblika Pametni
Ločljivost zaslona 750x1334
PPI zaslona 326
Diagonala zaslona 11.9 cm (4.7")
Dual SIM Ne
Oblika SIM Nano SIM
Omrežje 4G LTE
Operacijski sistem iOS
Verzija operacijskega sistema iOS 12
Procesor Apple A9
Grafični procesor PowerVR GT7600
Interni pomnilnik 32GB
RAM 2GB
Povezljivost USB
Povezljivost WiFi
Povezljivost Bluetooth
Povezljivost GPS
Povezljivost NFC
Fotoaparat 12,0MP
Selfie kamera 5,0MP
Bliskavica Da
Kapaciteta baterije 1715mAh
Vrsta baterije Li-Ion
Barva Siva
Znamka Apple
Garancija 12 mesecev
Model iPhone 6s
Čitalec prstnih odtisov Da, na sprednji strani
Primerjevalnik