Svetovanje o nakupu
Brezplačna vzpostavitev naprave
Fleksibilni načini plačila
Brezplačna poštnina nad 200€

Apple zaščitna stekla

Vaš iPhone si zasluži zgolj najboljše, zato smo za vas pripravili izjemno zbirko zaščitnih stekel, ki bodo presegla vaša pričakovanja. Odkrijte natančno oblikovana stekla, skrbno prilagojena različnim modelom, vključno z najnovejšim iPhone 15 ter tudi starejšimi modeli od 14 do 11. Naša kolekcija ne pozablja niti na lastnike starejših modelov, saj smo poskrbeli za izbiro zaščitnih stekel, ki ustrezajo tudi njihovim potrebam.

Preberi več

Zaščitna stekla iz naše ponudbe ne predstavljajo le elegantnega dodatka za vaš iPhone, ampak nudijo tudi izjemno odpornost. Ohranjajo jasnost zaslona, ne glede na okolico, in dodajo tanko plast zaščite, ki ne vpliva na vašo uporabniško izkušnjo. Ne sklepajte kompromisov med zaščito in estetiko – pri nas boste našli popolno ravnotežje z ugodno ceno.

Izberite zanesljivo zaščito za vaš iPhone in mu zagotovite trajno varnost brez izgube elegantnega videza naprave. Ne dovolite, da bi nepredvideni dogodki vplivali na vaš iPhone. Investirajte v kakovostna zaščitna stekla iz naše kolekcije ter ohranite eleganco svojega iPhone-a v vseh situacijah ter se izognite dragi in nepotrebni zamenjavi počenega zaslona.

Filtriraj izdelke

Prikazovanje 1–12 od 44 rezultatov