Svetovanje o nakupu
Brezplačna vzpostavitev naprave
Fleksibilni načini plačila
Brezplačna poštnina nad 200€

Trdi ovitki

Razišči našo kategorijo trdih ovitkov, ki združujejo varnost in stil. Ponujamo ovitke različnih materialov, vključno s trdim TPU silikonom, plastiko, hibridnimi ovitki ter ovitki s kaljenim steklom. Uživajte v izbiri med številnimi modeli, vključno s premium znamkami Guess in Karl Lagerfeld, ter robustnimi ovitki za popolno zaščito pametnega telefona.

Preberi več

Dobrodošli v našem raznolikem svetu trdih ovitkov, kjer smo združili vrhunske blagovne znamke, raznolike materiale in najnovejše modne trende. Ponujamo trde ovitke za Samsung, Apple, Huawei in Honor, s široko paleto materialov, ki vključuje trdi TPU silikon, plastiko, hibridne možnosti in ovitke iz kaljenega stekla.

Za ljubitelje prestiža imamo v ponudbi modne znamke Guess in Karl Lagerfeld, ki združujeta eleganco s funkcionalnostjo. Robustni ovitki zagotavljajo popolno zaščito pred udarci in padci, medtem ko raznoliki barvni paleti omogočajo prosto izbiro stila.

Varnost materialov je ključnega pomena, zato zagotavljamo, da so vsi ovitki visoke kakovosti in trajni. Izberite med številnimi modeli, ki se prilegajo vašemu življenjskemu slogu, ter izrazite svojo osebnost s stilom. Ne glede na to, ali iščete minimalističen ovitek ali nekaj bolj izstopajočega, smo prepričani, da boste našli popoln trdi ovitek, ki ustreza vašim željam.

Filtriraj izdelke

Prikazovanje 1–12 od 195 rezultatov