Svetovanje o nakupu
Brezplačna vzpostavitev naprave
Fleksibilni načini plačila
Brezplačna poštnina nad 200€

iPhone 12 ovitki

Raziščite našo raznoliko ponudbo ovitkov in etuijev, oblikovanih posebej za Apple iPhone 12 serijo, ki vključuje modele iPhone 12, iPhone 12 Pro ter iPhone 12 Pro Max. Ugodne cene, visoka kakovost in popolna zaščita so le delček tega, kar ponujamo. Naši ovitki so natančno prilagojeni vsakemu modelu, zagotavljajoč varnost pred praskami, udarci in drugimi poškodbami, ohranjajoč hkrati estetski videz vašega iPhone 12.

Izberite med sodobnimi in funkcionalnimi dizajni, ki poudarjajo eleganco vašega pametnega telefona. Uživajte v popolni sinergiji stila in zaščite z našo kolekcijo ovitkov za iPhone 12 serijo.

Preberi več

Dobrodošli v našem izboru ovitkov in etuijev, zasnovanih posebej za Apple iPhone 12 serijo pametnih telefonov. Ne glede na to, ali uporabljate iPhone 12, iPhone 12 Pro ali iPhone 12 Pro Max, smo pripravili široko paleto kakovostnih in privlačnih ovitkov, ki združujejo estetiko, funkcionalnost ter ugodne cene.

Vsak ovitek je natančno oblikovan, da se popolnoma prilega vašemu modelu iPhone 12 pametnega telefona, zagotavljajoč tako varnost kot ohranjanje elegantnega videza. Materiali visoke kakovosti in premišljeni detajli ščitijo vaš telefon pred praskami, udarci in vsakodnevnimi obrabami.

Ponosni smo na širok izbor dizajnov, barv in tekstur, ki omogočajo personalizacijo vašega pametnega telefona. Naši ovitki so več kot le zaščita - so izjava stila. Odkrijte, kako lahko z našo kolekcijo ovitkov in etuijev za iPhone 12 serijo nadgradite videz in varnost vašega telefona.

Filtriraj izdelke

Prikazovanje 1–12 od 66 rezultatov