Svetovanje o nakupu
Brezplačna vzpostavitev naprave
Fleksibilni načini plačila
Brezplačna poštnina nad 200€

Apple ovitki

Dobrodošli v naši ekskluzivni kolekciji ovitkov za Apple pametne telefone, kjer vstopite v svet elegance in zaščite za vaš iPhone. Ne glede na to, ali imate najnovejši model ali starejšo napravo, smo za vas pripravili vrhunsko ponudbo ovitkov, ki združujejo popolno zaščito z brezčasnim stilom po ugodni ceni.

Preberi več

Odkrijte eleganco s prozornimi ovitki

Ponosno predstavljamo prozorne ovitke, ki razkrivajo originalni dizajn vašega iPhone-a. Ohranite estetski užitek in hkrati zagotovite vrhunsko zaščito pred vsakodnevnimi izzivi. Na voljo so za različne modele iPhone-ov, da se lahko vsak lastnik prepusti brezskrbnemu razkazovanju svoje naprave.

Prestižna zaščita z usnjenimi ovitki

Za tiste, ki cenijo prestiž, smo pripravili usnjene ovitke, ki nudijo dodaten pridih eleganco. Ne samo, da boste varovali svojo napravo, temveč boste tudi izrazili svoj osebni stil. Usnjeni ovitki so na voljo za najnovejše modele iPhone-ov, zagotavljajo pa tako varnost kot tudi prestižen videz.

Funkcionalni iPhone ovitki za vaše potrebe

Naši ovitki niso le modni dodatki, temveč tudi funkcionalni partnerji vašega iPhone-a. Izberite med ovitki, ki omogočajo brezžično polnjenje, imajo držala za kartice ali so odporni na praske. Prilagodite svojo izbiro glede na svoje potrebe in življenjski slog.

Odkrijte širok izbor ovitkov za različne modele iPhone-ov in poskrbite, da bo vaša naprava varna in stilsko opremljena. Personalizirajte svoj iPhone s pomočjo naše vrhunske ponudbe in izrazite svojo edinstvenost. Preprosto naročite z enim klikom in pripeljite eleganco v vsakdanje življenje.

Nakupujte zdaj in doživite popolnost zaščite in stila z našimi Apple ovitki!

Obvestilo: Ponudba Apple ovitkov se redno posodablja. Nekateri modeli morda niso več na voljo zaradi omejenih zalog ali prenehanja proizvodnje. Pred nakupom preverite aktualno ponudbo na naši spletni strani ali se obrnite na našo službo za podporo strankam za najnovejše informacije. Zahvaljujemo se za vaše razumevanje.

Filtriraj izdelke

Prikazovanje 1–12 od 393 rezultatov