Svetovanje o nakupu
Brezplačna vzpostavitev naprave
Fleksibilni načini plačila
Brezplačna poštnina nad 200€

Zaščitna oprema za mobilne naprave

Ovitki in zaščitna stekla za telefone – kjer stil sreča varnost. Tukaj boste našli izvrstno ponudbo zaščitne opreme za mobilne telefone, pametne ure in tablice, zasnovano za zaščito in izboljšanje videza vašega pametne naprave. Naša široka paleta izdelkov zagotavlja, da lahko izberete ravno tisto, kar potrebujete, ne glede na znamko ali model vašega telefona.

Preberi več

Ovitki za telefone - Zaščitite svojo napravo s stilom

Ovitek za pametni telefon je več kot le zaščitna plast. Je izraz vašega stila. V naši ponudbi boste našli vse od trpežnih silikonskih ovitkov, elegantnih usnjenih variant, dizajnerskih ovitkov in hibridnih ovitkov - naša kolekcija omogoča, da izberete ovitek, ki ustreza vašemu okusu in obenem varuje vaš telefon pred vsakodnevnimi izzivi.

 

Zaščitna stekla za pametne telefone, tablice in pametne ure - Jasen pogled in trdna zaščita

Zaščitna stekla so ključna za ohranjanje jasnosti zaslona in preprečevanje poškodb. Naša ponudba vključuje visokokakovostna zaščitna stekla, ki nudijo odpornost proti praskam, madežem in padcem. Oglejte si še ekskluzivna stekla Dome Glass, ki z inovativnim postopkom pritrditve z UV lučjo zagotavlja skoraj neuničljivo zaščito in hkrati ne moti funkcionalnosti vašega zaslona pri branju prstnega odtisa in njegove svetlosti. Ohranite izjemno kakovost prikaza in hkrati zagotovite trdno zaščito za vaš zaslon.

Filtriraj izdelke