Svetovanje o nakupu
Brezplačna vzpostavitev naprave
Fleksibilni načini plačila
Brezplačna poštnina nad 200€

Tablice

Odkrijte sodobne in zmogljive generacije tabličnih računalnikov v naši ponudbi. Z najnovejšo tehnologijo, visoko ločljivostnimi zasloni in vrhunsko hitrostjo omogočajo nemoteno delo, zabavo in ustvarjanje kjerkoli in kadarkoli. Preživite vsak trenutek z izjemno mobilnostjo in vrhunsko uporabniško izkušnjo. Pobrskajte po naši ponudbi Samsung Galaxy Tab in Xiaomi Tab tabličnih računalnikov. Najboljše cene in z možnostjo plačila na obroke!

Preberi več

Tablice za poslovne uporabnike

Poslovni profesionalci najdejo v tabličnih računalnikih nepogrešljivo orodje za povečanje produktivnosti in mobilnosti. S svojo prenosljivostjo omogočajo dostop do poslovnih podatkov in aplikacij kjerkoli in kadarkoli. Poslovne tablice so opremljene s pisalom, ki omogoča enostavno digitalno pisanje in risanje, kar je idealno za sestanke in prezentacije ter pripravo zapiskov, ki jih lahko takoj delite s svojo ekipo. Z visoko ločljivostnim zaslonom in zmogljivim procesorjem nudijo odlično platformo za delo na terenu, brez oteževanja dela. Varne povezave in napredne možnosti upravljanja podatkov zagotavljajo, da so poslovni podatki vedno zaščiteni. S tabličnim računalnikom lahko poslovni strokovnjaki učinkovito opravljajo naloge, hkrati pa ohranjajo visoko stopnjo mobilnosti in produktivnosti.

Tablični računalniki za študente in profesorje

Tablični računalniki so nepogrešljivo orodje v izobraževanju. Študentom in učiteljem omogoča dinamično in interaktivno učenje. S sposobnostjo prenosa e-učbenikov in dostopom do različnih izobraževalnih aplikacij tablice postanejo prilagodljiv pripomoček za izboljšanje učnega procesa. S funkcijami, kot so beleženje zaslonskih zapisov in digitalno pisanje, lahko študentje enostavno organizirajo svoje beležke in ustvarjajo interaktivne učne materiale. Učitelji lahko s tabličnimi računalniki hitro prilagajajo učne načrte, ustvarjajo interaktivne predstavitve in sledijo napredku študentov na bolj vizualen in interaktiven način. Z uporabo tablic se tako izboljša učna izkušnja in spodbuja kreativnost v izobraževalnem procesu.

Tablični računalniki za multimedijo in zabavo

Za ljubitelje zabave in multimedijskih vsebin so tablični računalniki idealna rešitev, ki združuje zmogljivost in mobilnost. S širokim zaslonom in visoko ločljivostjo ponujajo izjemno izkušnjo pri gledanju videoposnetkov in filmov, poslušanju glasbe, brskanju po spletu in igranju iger. Njihova prenosljivost omogoča enostavno zabavo kjerkoli, bodisi med potovanjem, počitnicami ali doma. Z aplikacijami za pretakanje glasbe, video vsebin in e-knjig lahko uporabniki uživajo v raznoliki vsebini. Tablični računalniki prav tako omogočajo večopravilnost, kar pomeni, da lahko uporabniki istočasno brskajo po spletu, gledajo video vsebine in komunicirajo prek družbenih omrežij. Zmogljivost in prenosljivost tablic ponujata vrhunsko izkušnjo, ki se prilagaja posameznikovim željam in potrebam.

Tablice za zdravstvene strokovnjake in zdravstveno osebje

Tablični računalniki so postali nepogrešljivo orodje v zdravstvenem sektorju, ki omogoča enostavno beleženje in dostop do bolnišničnih informacij. Zdravstveni strokovnjaki lahko s tablicami hitro in učinkovito beležijo podatke o pacientih, dostopajo do medicinskih evidenc in spremljajo diagnostične rezultate. Sposobnost digitalnega beleženja omogoča natančno dokumentacijo, hkrati pa zmanjšuje tveganje za napake pri ročnem vnašanju podatkov. Tablični računalniki prav tako omogočajo uporabo posebnih medicinskih aplikacij za diagnostiko in terapevtske namene. Zaradi prenosljivosti lahko zdravstveni strokovnjaki dostopajo do informacij neposredno ob postelji pacienta, kar pripomore k hitrejšemu in boljšemu zagotavljanju zdravstvene oskrbe. Tablice tako olajšujejo delo zdravstvenega osebja in prispevajo k učinkovitejšemu in kakovostnejšemu zdravstvenemu varstvu s pomočjo digitalizacije.

Tablični računalniki za seniorje

Tablični računalniki so postali dostopno in prijazno orodje za starejše, ki želijo ostati povezani s svetom, komunicirati s svojci in uživati v različnih vsebinah. S preprostim vmesnikom, velikim zaslonom in intuitivnimi funkcijami omogočajo starejšim enostavno upravljanje. Tablice omogočajo video klice, brskanje po spletu in dostop do družabnih omrežij, kar povečuje socialno povezanost in ohranja duševno aktivnost. Aplikacije za zdravje in fitnes prav tako omogočajo sledenje telesni aktivnosti, zdravstvenim parametrom in jemanje zdravil. Zaradi svoje mobilnosti in preprostega upravljanja tablični računalniki postanejo nepogrešljiv pripomoček za seniorje, ki želijo ohraniti stik s sodobno tehnologijo in uživati v digitalnih vsebinah brez zapletenosti.

Filtriraj izdelke

Prikazovanje 1–12 od 33 rezultatov