Svetovanje o nakupu
Brezplačna vzpostavitev naprave
Fleksibilni načini plačila
Brezplačna poštnina nad 200€

Galaxy Buds

Samsung Galaxy Buds so brezžične slušalke, ki ponujajo izjemno udobje in kakovosten zvok. Z brezhibno povezljivostjo prek tehnologije Bluetooth lahko uživate v glasbi brez zapletenih kablov. Poleg tega imajo Galaxy Buds intuitivne kontrole na dotik za enostavno upravljanje predvajanja glasbe in sprejemanje klicev ter dolgo življenjsko dobo baterije, kar omogoča neprekinjeno poslušanje vaših najljubših skladb skozi ves dan.

Preberi več

Samsung Galaxy Buds2 Pro

Galaxy Buds2 Pro so brezžične slušalke z kompaktno zasnovo in brezhibno povezljivostjo za vsak trenutek vašega vsakdanjega življenja in s sistemom ANC za nevtralizacijo zunanjega hrupa. Z dotikom prsta lahko preprosto preklopite na zvočno povezavo s telefonom in odgovorite na nujen klic. Prav tako pa je tukaj tudi ergonomska oblika, ki zagotavlja celodnevno udobje. Na voljo so v beli, grafitni in vijolični barvi.

Samsung Galaxy Buds FE

Galaxy Buds FE s svojo kompaktno in ergonomsko oblikobeliprinašajo izjemno izkušnjo poslušanja. Ponašajo se odličnim zvokom, obogatenim basom, ANC tehnologijo, udobnim prileganjem in zmogljivo baterijo. Komplet vsebuje tudi priročno ohišje, ki omogoča enostavno shranjevanje, prenašanje in polnjenje slušalk. Na voljo so v črni in beli barvi.

Samsung Galaxy Buds2

Slušalke Galaxy Buds2 brezžične slušalke ponujajo popolnoma uravnotežen zvok z udobnim prileganjem in zmogljivo baterijo. Funkcija aktivnega izničevanja zvoka pa bo zmanjšala hrup v ozadju do 98 % za popolno poglobitev v svet glasbe, iger ali zvočnih knjig. Omogočajo hitro sinhronizacijo s telefonom in uro ter maksimalno udobje pri nošenju. Poleg tega zagotavljajo dolgo življenjsko dobo baterije, s katero lahko skupaj s polnilno škatlico uživate do 20 ur.

Filtriraj izdelke

Prikaz rezultata