Svetovanje o nakupu
Brezplačna vzpostavitev naprave
Fleksibilni načini plačila
Brezplačna poštnina nad 200€

Premium ovitki Guess in Karl Lagerfeld

Dih jemajoč ovitek kamor koli greš! Guess in Karl lagerfeld ovitki za tvoj Samsung ali Apple telefon po izjemno ugodni ceni. Najdi svojo najljubšo barvo ali vzorec iz ikoničnih kolekcij modnih ovitkov za telefon priznanih znamk. Vsi ovitki so izdelani iz trpežnih silikonskih materialov, ki bodo pomagali obvarovati tvoj pametni telefon pred udarci in drugimi poškodbami. Stil, ki ti ugaja pa izbiraš ti! Pobrskaj po filtrih in izberi svojega!

Preberi več

Guess, ustanovljen leta 1981, je postal sinonim za modni prestiž in razpoznavnost. Zasnovan kot pionir na področju jeansa je Guess kmalu presegel te meje in postal globalno priznana modna znamka. Njihovi prepoznavni logotipi in inovativni kosi so postali ikonični v svetu visoke mode.

Karl Lagerfeld, legendarni oblikovalec, je svoj pečat pustil v svetu mode s svojim nezamenljivim okusom in brezkompromisnim oblikovanjem. Ustanovil je lastno znamko leta 1984 in postal kreativni direktor modne hiše Chanel. Njegova edinstvena vizija in izjemno oblikovanje so oblikovali modo vse do njegove smrti leta 2019. Obe znamki sta zaznamovali modo s svojim izjemnim prispevkom k industriji, ustvarjanjem nekaterih najbolj ikoničnih kosov oblačil in dodatkov v sodobnem svetu mode in modnih dodatkov.

Filtriraj izdelke

Prikazovanje 1–12 od 198 rezultatov