Svetovanje o nakupu
Brezplačna vzpostavitev naprave
Fleksibilni načini plačila
Brezplačna poštnina nad 200€

Galaxy S23 in Galaxy 23 FE AI update promocija

Odkrijte nove dimenzije uporabniške izkušnje z Galaxy AI na Samsung Galaxy S23 in S23 FE telefonih.

S posodobitvijo One UI 6.1 so vam na voljo napredne funkcije umetne inteligence, ki vam omogočajo, da vaša naprava deluje pametneje in učinkoviteje kot kdaj koli prej. Prilagodljivost, produktivnost in ustvarjalnost so le nekaj koristi, ki jih prinaša Galaxy AI. Odkrijte zdaj!

Preberi več

V naši spletni trgovini imamo vse, kar potrebujete, da izkusite prihodnost pametnih naprav že danes. Z našo ponudbo najnovejših Samsung Galaxy telefonov in tablic, ki so zdaj nadgrajeni z naprednimi funkcijami Galaxy AI, vas čaka popolnoma nova uporabniška izkušnja.

Z novimi funkcijami, kot so prilagodljivost sporočil, prevajanje v realnem času in izboljšano iskanje, Galaxy AI prinaša revolucionarne možnosti, ki spreminjajo način, kako uporabljate svojo napravo.

Ne glede na to, ali potrebujete orodja za povečanje produktivnosti v poslovnem okolju ali pa iščete ustvarjalne načine za zajemanje in urejanje fotografij ter videoposnetkov, so naši izdelki opremljeni, da izpolnijo vaše potrebe.

Prepustite se novim možnostim, ki jih prinaša Galaxy AI, in odkrijte, kako lahko vaša naprava postane vaš najbolj zvesti pomočnik v vsakdanjem življenju. Raziščite novo posodobljene modele telefonov iz serij S23 in S23 FE.

Filtriraj izdelke

Prikaz vseh 5 rezultatov