Svetovanje o nakupu
Brezplačna vzpostavitev naprave
Fleksibilni načini plačila
Brezplačna poštnina nad 200€

Paščki za pametne ure

Odkrijte široko paleto pasov za pametne ure, ki združujejo privlačnost, prilagodljivost ter raznolikost. Na voljo je kar 13 različnih barv, ki omogočajo popolno usklajenost s stilom vaše pametne ure. Izberite med različnimi materiali, ki nudijo stil, udobje in trajnost. Poiščite nov pas za vašo Samsung Galaxy Watch ali Apple Watch pametno uro, ter odkrijte, kako lahko s pravim paščkom osvežite videz svoje pametne naprave.

Preberi več

Paščki za pametne ure: Udobje in prilagodljivost

Sgermobil.si ponuja obsežno zbirko kakovostnih in stilskih paščkov za pametne ure. Silikonski paščki so priljubljeni zaradi svoje fleksibilnosti in udobja, medtem ko usnjeni paščki dodajo pridih elegance in so odlični za formalne dogodke. Kovinski paščki prinašajo robusten in profesionalen videz, najlonski pa so lahki in zračni, kar jih naredi popolne za športne aktivnosti.

Usnjeni paščki: Eleganca za vsako priložnost

Poleg materialne raznolikosti so paščki na voljo v različnih barvah in dizajnih, kar omogoča popolno prilagoditev vašemu osebnemu slogu. Usnjeni paščki prinašajo eleganco in sofisticiranost, zaradi česar so idealni za formalne in poslovne dogodke. Njihova trpežnost in kakovost izdelave zagotavljata dolgotrajno uporabo in udobje.

Kovinski paščki: Robustnost in profesionalnost

Kovinski paščki so odlična izbira za tiste, ki iščejo trpežnost in profesionalen videz. Izdelani so iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in odpornost na obrabo. Ti paščki so pogosto nastavljivi, kar omogoča popolno prileganje vaši zapestnici.

Najlonski paščki: Lahkost in zračnost za aktivne uporabnike

Najlonski paščki so idealni za športne in aktivne uporabnike. So lahki, zračni in udobni, kar zagotavlja prijetno nošenje med različnimi aktivnostmi. Njihova vzdržljivost in enostavno vzdrževanje jih naredita popolno izbiro za vsakodnevno uporabo.

Paščki za različne modele pametnih ur

Na Sgermobil.si lahko najdete paščke, posebej oblikovane za priljubljene modele pametnih ur, kot so Apple Watch, Samsung Galaxy Watch, in druge, kar zagotavlja, da boste našli idealen pašček za svojo napravo. Ne glede na to, ali iščete nekaj športnega, elegantnega ali robustnega, Sgermobil.si ponuja vse, kar potrebujete za popolno prilagoditev vaše pametne ure.

Filtriraj izdelke

Prikazovanje 1–12 od 58 rezultatov