Svetovanje o nakupu
Brezplačna vzpostavitev naprave
Fleksibilni načini plačila
Brezplačna poštnina nad 200€

Samsung Galaxy Fit3

športna pametna ura samsung galaxy fit3

Pametna športna zapestnica Samsung Galaxy Fit3

Športna pametna ura Samsung Galaxy Fit3 prinaša bolj aktiven in bolj zdrav življenjski slog prav vsakemu. Sedaj z večjim zaslonom, baterijo, ki zdrži do 14 dni standardne uporabe, več kot 100 prednastavljenimi vadbami in bogatim naborom pametnih funkcij, ki bodo izboljšale kvaliteto vašega življenja. Ostanite povezani ter trenirajte varno s prepoznavanjem padcev in SOS funkcijo.

Popolni športni spremljevalec po izjemno dostopni ceni je na voljo ZDAJ!

Preberi več

Vaša popolna športna pametna ura: Samsung Galaxy Fit3!

V vznemirljivem svetu športnih pametnih ur se vam s Samsung Galaxy Fit3 obeta vrhunski dosežek. Po uspešnem lansiranju Galaxy Fit 2 septembra 2020, se Galaxy Fit3 pripravlja, da ponovno dvigne standarde športnih pametnih zapestnic še korak višje!

Izboljšano oblikovanje in večji zaslon pametne ure

Z 1,6 palčnim zaslonom se Galaxy Fit3 približuje videzu pametne ure, ki je hkrati sofisticirana in funkcionalna. Izberite različne barvne možnosti, kot so siva, roza in srebrna in dodajte še dodaten pridih elegance.

Močnejša baterija z delovanjem do 14 dni

Samsung galaxy Fit 3 prinaša impresivno povečanje kapacitete baterije, kar omogoča še daljšo uporabo. Kljub večjemu zaslonu se Samsung osredotoča na dosego ravnovesja med zmogljivostjo in učinkovito porabo energije.

Pametna športna zapestnica za vse - po izjemno dostopni ceni

Pametno spremljanje športnih aktivnosti je sedaj na voljo vsem. Kvalitetna športna pametna ura ni več dostopna zgolj najbolj gorečim športnikom. Cenovna dostopnost novega Samsung Galaxy Fit 3 zagotavlja, da bodo tudi občasni ljubitelji športa, rekreativci vseh starosti in splošno aktivni uporabniki lahko uživali v učinkovitem sledenju svojega športnega napredka.  V kolikor iščete pametno uro, ki vas bo spremljala na tedenskih obiskih v fitnesu, tekaških ali kolesarskih treningih ter pohodih v naravo, ne iščite dalje - Galaxy Fit 3 je tukaj, da vam poda vse informacije, ki jih potrebujete za bolj zdrav in aktiven življenjski slog.

Želje postanejo resničnost

Galaxy Fit 3 ni le obljuba, ampak tudi izpolnitev želja vsakega športnika

  • Izboljšano Merjenje Srčnega Utripa: Zanesljivost merjenja srčnega utripa je še boljša, zagotavljajoč natančne rezultate v vsakem trenutku.
  • Sleep tracker: Spremljajte svoj spalni cikel za boljšo kvaliteto življenja. Zbudite se bolj polni energije in popolnoma spočiti s pomočjo Samsung Galaxy Fit3.
  • Dolga Življenjska Doba Baterije: Pričakujte, da bo Galaxy Fit3 brez težav zdržal do dva tedna običajne uporabe.
  • Vseprisotni Zaslon: Uživajte v luksuzu vedno vklopljenega zaslona, ki ga lahko enostavno prilagajate glede na svoje potrebe, hkrati pa se ne obremenjujte z vzdržljivostjo baterije.

Začutite razliko in se pripravite na revolucijo v tehnologiji nosljivih naprav! Samsung Galaxy Fit3 postavlja nove standarde in prevzema vodilno vlogo v svetu fitnes tehnologije za leto 2024.

Filtriraj izdelke

Prikaz vseh 3 rezultatov