Svetovanje o nakupu
Brezplačna vzpostavitev naprave
Fleksibilni načini plačila
Brezplačna poštnina nad 200€

Pametne ure

pametne ure za športnike in poslovne uporabnike z nakupom na obrokePametne ure lahko močno izboljšajo vaš vsak dan s pomočjo dostopnosti klasične ure ter pametnimi funkcijami vašega telefona. Tukaj boste našli vrhunske naprave, ki združujejo eleganten dizajn s tehnološko dovršenostjo. Sledite korakom digitalne prihodnosti s pametnimi urami, ki jih ponujajo vodilni proizvajalci na trgu. Poglobite se v svet inovacij in funkcionalnosti z našimi pametnimi urami, ki zadovoljujejo različne okuse in potreb

Preberi več

Samsung Galaxy Watch

Raziščite vrhunsko linijo Samsung Galaxy Watch pametnih ur, ki združujejo eleganten dizajn z najnovejšo tehnologijo. S spremljanjem zdravja, povezljivostjo in oblikovalsko dovršenostjo so te ure nepogrešljiv dodatek za sodobnega posameznika.

Samsung Galaxy Fit3

Vstopite v svet aktivnega življenjskega sloga z inovativno pametno uro Samsung Galaxy Fit3. S prefinjenim dizajnom in naprednimi funkcijami je Galaxy Fit3 idealen sopotnik za tiste, ki živijo dinamično in zdravo življenje. Sledite svojim fitnes ciljem s preciznimi merjenji srčnega utripa, spremljanjem spanja in različnimi športnimi načini, prilagojenimi vašim potrebam.

Apple Watch

Vstopite v svet Apple Watch pametnih ur, kjer se oblikovanje sreča s tehnološko dovršenostjo. Sledite svojim ciljem z inovativnimi funkcijami za zdravje, fitnes in povezljivostjo, ki jih ponuja ena najprepoznavnejših blagovnih znamk na svetu.

Huawei Watch

Odkrijte visoko zmogljive pametne ure Huawei, ki združujejo eleganten videz s funkcijami, usmerjenimi v aktivni življenjski slog. Sledenje zdravju, spremljanje dejavnosti in izjemna vzdržljivost naredijo Huawei Watch nepogrešljiv dodatek vsakodnevnim pustolovščinam.

Amazfit Watch

Oglejte si raznoliko paleto Amazfit pametnih ur, ki ponujajo odlično razmerje med zmogljivostjo in ceno. S tehnološko dovršenimi funkcijami za zdravje in fitnes so te ure idealna izbira za tiste, ki iščejo kakovost po dostopni ceni.

Forever

Forever pametne ure so sinonim za trajnost, enostavnost in učinkovitost. Zanesljive in cenovno dostopne, te ure ponujajo osnovne funkcije pametnih naprav v enostavni in elegantni obliki. Iščete pametne ure za otroke? Forever bo pravi naslov tudi za to!

Paščki za pametne ure

Personalizirajte svojo pametno uro z našo široko izbiro paščkov. Ne glede na slog ali priložnost boste našli pašček, ki bo dopolnil vašo pametno uro in izrazil vaš osebni stil.

Zaščitna stekla za pametne ure

Izognite se praskam in poškodbam zaslona z našimi kakovostnimi zaščitnimi stekli za pametne ure. Zagotovite varnost in ohranite vrednost svoje naprave z našimi trpežnimi in jasno vidnimi zaščitnimi stekli.

Filtriraj izdelke

Prikazovanje 1–12 od 98 rezultatov