Svetovanje o nakupu
Brezplačna vzpostavitev naprave
Fleksibilni načini plačila
Brezplačna poštnina nad 200€

S24 Ultra

samsung galaxy s24 ultra cena specifikacije akcije

Odkrijte vrhunsko doživetje s Samsung Galaxy S24 Ultra. S zmogljivim procesorjem, 256/512 GB prostora in napredno kamero s kar 200MP, ta telefon navdušuje z vrhunsko mobilno izkušnjo. Elegantna oblika v kombinaciji z visokokakovostnim zaslonom ustvarja popolno ravnotežje med lepoto in funkcionalnostjo. Uživajte v izjemni zmogljivosti, ki jo prinaša ta vrhunski pametni telefon.

Preberi več

Samsung Galaxy S24 Ultra: Izjemen Telefon, Ki Postavlja Nov Standard

Samsung Galaxy S24 Ultra je brez dvoma zvezda nove serije pametnih telefonov. S svojo vrhunsko kombinacijo naprednih tehnologij, impresivnih tehničnih specifikacij ter inovativnih funkcij se ta telefon izkaže kot prava ikona sodobne pametne telefonije.

Kamera na Samsung Galaxy S24 Ultra

Začnimo z osupljivo kamero. Galaxy S24 Ultra je opremljen s kamero najvišje kakovosti, ki presega vsa pričakovanja in ujame fotografije z 200MP kamero. S 50MP telefoto objektivom in 5x optičnim zoomom vam omogoča, da ujamete vsak detajl, ne glede na to, kako oddaljen je. S funkcijo skeniranja QR kod s 50-kratnim digitalnim zoomom se odpira popolnoma nova dimenzija fotografiranja.

Novo: AI funkcije na S24 Ultra

Napredna tehnologija AI, ki jo prinaša serija Galaxy S24, doseže vrhunec v modelu Ultra. Pametne funkcije, kot je Circle to Search z Google, so na dosegu vaših prstov, kar vam omogoča, da pridobite informacije hitreje in lažje kot kdajkoli prej. In s povečavo ločljivosti zaslona QHD (1440 x 3088) na modelu Ultra doživite vsebino na novi ravni jasnosti.

Procesor, Ram in ohišje

Ne glede na vaše potrebe po zmogljivosti, vam Galaxy S24 Ultra zagotavlja vrhunsko izkušnjo. S procesorsko močjo Snapdragon 8 Gen 3 in 12GB RAM na osnovni ravni je ta telefon kos vsem nalogam. Večje hlajenje in trajnostna zasnova, ki vključuje novi titanov okvir, zagotavljata, da ostanete produktivni brez pregrevanja.

Vrhunsko oblikovanje se odraža ne le v estetiki, ampak tudi v trajnosti. Titanov okvir ne le, da nudi telefonu lažjo in bolj čvrsto občutljivost v roki, temveč tudi zagotavlja, da bo vaš Galaxy S24 Ultra ostal v odličnem stanju, ne glede na pogoje uporabe.

Z združitvijo zmogljivosti, vrhunske kamere, pametne umetne inteligence ter elegantnega oblikovanja, Galaxy S24 Ultra prevzame vodilno vlogo v svetu pametnih telefonov. Če iščete vrhunsko izkušnjo, ki presega meje, potem je Galaxy S24 Ultra prava izbira za vas.

Filtriraj izdelke

Prikaz vseh 5 rezultatov