Svetovanje o nakupu
Brezplačna vzpostavitev naprave
Fleksibilni načini plačila
Brezplačna poštnina nad 200€

S24 Plus

samsung galaxy s24+ pametni telefoni cena in specifikacije

Samsung Galaxy S24+ je vrhunski pametni telefon, ki združuje visoko zmogljivost in eleganten dizajn. S 50MP kamero, napredno umetno inteligenco in zmogljivim procesorjem predstavlja idealno izbiro za vse, ki iščejo vrhunsko mobilno izkušnjo. Ustvarjen za tiste, ki želijo več od svojega pametnega telefona.

Preberi več

Samsung Galaxy S24+: Zmogljivost in Eleganca v Enem

Samsung Galaxy S24+ prinaša vrhunsko zmogljivost in eleganten dizajn, združena v enem izjemnem pametnem telefonu. Ta model iz serije Galaxy S24 navdušuje s svojo vsestranskostjo, ki zadovolji tako zahtevne uporabnike kot tudi tiste, ki iščejo zanesljivost v vsakdanjem življenju.

Galaxy S24+ kamera

Njegova zmogljiva kamera zagotavlja, da bodo vaše fotografije očarale z vsakim detajlom. S 50MP širokokotnim objektivom in možnostjo 3x optičnega zooma je Galaxy S24+ idealen sopotnik za zajem popolnih trenutkov v visoki ločljivosti. Kamera bo zadovoljila skoraj vsakega foto in video navdušenca, tisti najzahtevnejši pa bodo vsekakor raje uporabili Galaxy S24 Ultra, ki se ponaša s še boljšo 200MP kamero.

Pametna umetna inteligenca se kaže v različnih funkcijah, ki olajšajo vaše življenje. Galaxy AI prinaša intuitivne možnosti, kot je Circle to Search, ki omogoča hiter dostop do informacij. Zaslon visoke ločljivosti ponuja čudovito izkušnjo gledanja in urejanja vsebin.

Procesor, Ram in design

Ko govorimo o zmogljivosti, Galaxy S24+ ni nobena izjema. Zmogljiv procesor in 8GB RAM-a zagotavljata gladko delovanje vseh aplikacij, ne glede na zahtevnost naloge. Ne glede na to, ali urejate fotografije, gledate videoposnetke ali brskate po internetu, bo Galaxy S24+ izpolnil vaša pričakovanja.

Eleganten dizajn telefona se odraža v številnih privlačnih barvah, ki se prilagajajo vašemu osebnemu slogu. Kombinacija estetike, zmogljivosti in naprednih funkcij naredi Galaxy S24+ nepogrešljivega spremljevalca za vse ljubitelje pametnih telefonov.

Filtriraj izdelke

Prikaz vseh 5 rezultatov