Svetovanje o nakupu
Brezplačna vzpostavitev naprave
Fleksibilni načini plačila
Brezplačna poštnina nad 200€

S23

Samsung galaxy s23 banner

Samsung Galaxy S23 je vrhunski pametni telefon, ki združuje najnovejšo tehnologijo z osupljivim oblikovanjem. S svojim zmogljivim procesorjem  Snapdragon 8. Gen in 8 GB RAM pomnilnika zagotavlja bliskovito hitrost delovanja, brez zatikanja ali zamikov, kar bo navdušilo tudi najzahtevnejše uporabnike.

Preberi več

Samsung Galaxy S23 zaslon

Poleg tega se ponaša z inovativnim zaslonom Dynamic AMOLED 2x z visoko frekvenco osveževanja 120 Hz, ki prinaša izjemno gladko izkušnjo gledanja digitalnih vsebin in igranja iger. Barve so žive, kontrast je osupljiv, to pa zagotavlja resnično kinematografsko doživetje kar na vašem pametnem telefonu.

Vrhunska kamera, ki je spremenila mobilno fotografijo

Napreden sistem kamer na Galaxy S23 vključuje trojno kamero s senzorji visoke ločljivosti, optično povečavo ter zmogljivimi nočnimi načini fotografiranja. Ne samo, da bodo vaše slike in videi neverjetno ostri in detajlni, temveč boste tudi brez težav zajemali izjemne posnetke v različnih svetlobnih pogojih v HDR načinu.

S Samsung Galaxy S23 doživite vrhunsko tehnologijo v prefinjenem in elegantnem ohišju, ki bo zadovoljilo tudi najbolj zahtevne tehnološke navdušence.

Filtriraj izdelke

Prikaz vseh 3 rezultatov