Svetovanje o nakupu
Brezplačna vzpostavitev naprave
Fleksibilni načini plačila
Brezplačna poštnina nad 200€

S23 FE

samsung galaxy S23 fe

Odkrijte inovativnost in zmogljivost s serijo telefonov Samsung Galaxy S23 FE po izjemni ceni. Ta pametni telefon prinaša privlačnost in zmogljivost serije naprav S23 v vašo dlan.  Vključno z zmogljivo kamero, osupljivim zaslonom Dynamic AMOLED 2X ter ugodno ceno, je S23 FE popoln sopotnik za vse, ki želijo več od svojega pametnega telefona. Sprejmi prihodnost po ugodni ceni!

Preberi več

Samsung Galaxy S23 FE - Izjmena izkušnja telefona po ugodni ceni

Samsung Galaxy S23 FE je serija pametnih telefonov, ki združujejo estetiko, zmogljivost in dostopnost. Z inovativnim oblikovanjem, zmogljivimi funkcijami in izjemno ugodno ceno predstavlja serija S23 FE odlično izbiro za tiste, ki iščejo vrhunsko izkušnjo brez visokega proračuna.

Samsung kamera, kot jo poznamo

S svojo trojno kamero na zadnji strani, vključno s 50 MP glavno kamero, 8 MP telefoto kamero s 3-kratno optično povečavo ter 12 MP ultra širokokotno kamero, S23 FE omogoča zajem ostrih in živih fotografij v različnih okoliščinah. Osupljiv 6.4-palčni (16,2 cm) zaslon Dynamic AMOLED 2X s HDR10+ in 120Hz osveževanjem zagotavlja pristno vizualno izkušnjo.

Hitrost in notranji pomnilnik, ki si ju zaslužiš

Poganja ga zmogljiv Exynos 2200 ali Snapdragon 8 Gen 1 čip, in se ponaša z 128 GB notranjega pomnilnika, ki omogoča shranjevanje velike količine vsebin.

S serijo Galaxy S23 FE ne boste le doživeli vrhunske tehnologije, temveč tudi cenovno dostopnost, ki bo zadovoljila vaše zahteve. Razpoložljiv v privlačnih barvah, kot so Mint, Cream, Graphite, Purple, Indigo in Tangerine, Galaxy S23 FE je odlična izbira za vse, ki si želijo več od svojega pametnega telefona.

Filtriraj izdelke

Prikaz vseh 3 rezultatov