Svetovanje o nakupu
Brezplačna vzpostavitev naprave
Fleksibilni načini plačila
Brezplačna poštnina nad 200€

A55

Odkrijte moč in zmogljivost z novim Samsung Galaxy A55! Zasnovan za sodobnega uporabnika, prinaša izjemno hitrost, osupljivo fotografijo in dolgotrajno baterijo. Zagotovite si svoj Galaxy A55 zdaj in doživite vrhunsko mobilno izkušnjo po ugodni ceni z vsemi funkcijami, ki jih potrebujete na vsakodnevni ravni!

Preberi več

Glavne prednosti Samsung Galaxy A55

  1. Hitrost in učinkovitost s Samsung Exynos 1480 procesorjem.
  2. Osupljiva fotografija z 50 MP trojno kamero in 32 MP sprednjo kamero.
  3. Dolgotrajna baterija s kapaciteto 5000 mAh in hitrim 25W polnjenjem.

Procesor

Samsung Galaxy A55 prinaša vse, kar potrebujete za izjemno mobilno izkušnjo. S hitrim in zmogljivim Samsung Exynos 1480 procesorjem boste lahko brez težav opravljali več opravil hkrati, ne da bi opazili kakršne koli zamude ali zastoje.

Kamera

Osupljiva 50 MP trojna kamera zadaj vam omogoča, da ujamete vsak trenutek v popolni podrobnosti, medtem ko 32 MP sprednja kamera zagotavlja brezhibne selfije.

Baterija

Zmogljiva baterija s kapaciteto 5000 mAh vam bo zagotovila ves dan brezskrbne uporabe, medtem ko hitro 25W polnjenje poskrbi, da boste hitro nazaj v akciji.

Zaslon

Galaxy A55 vam prinaša tudi izjemno hitrost in odzivnost, ki jo potrebujete za delo in zabavo. S Super AMOLED zaslonom velikosti 16,8 cm (6,6 palcev) boste uživali v jasnih, živahnih barvah in neverjetni ločljivosti.

Varnost

Poleg tega je Galaxy A55 opremljen z naprednimi varnostnimi funkcijami, in čitalcem prstnih odtisov, kar vam zagotavlja, da so vaši podatki vedno varni in zaščiteni. Poleg tega pa lahko uživate tudi v odlični varnosti pred vlago!

Filtriraj izdelke

Prikaz vseh 7 rezultatov