Svetovanje o nakupu
Brezplačna vzpostavitev naprave
Fleksibilni načini plačila
Brezplačna poštnina nad 200€

A35

Samsung Galaxy A35 je vaš zvesti spremljevalec v hitrem vsakdanjem življenju! Z zmogljivim procesorjem, osupljivim zaslonom in vrhunsko kamero je idealen za vsakodnevno rabo. Pridobite svoj Galaxy A35 zdaj in doživite brezhibno mobilno izkušnjo po izjemni ceni brez kompromisov!

Preberi več

Glavne prednosti

  1. Zmogljiv procesor Samsung Exynos 1380 za gladko delovanje.
  2. Osupljiv Super AMOLED zaslon velikosti 16,8 cm (6,6 palcev) za živahno vizualno izkušnjo.
  3. Napredna 50 MP trojna kamera zadaj in 13 MP sprednja kamera za zajem vsakega trenutka.

Procesor

Samsung Galaxy A35 je idealen za tiste, ki iščejo zmogljiv in zanesljiv pametni telefon za vsakodnevno uporabo. S Samsung Exynos 1380 procesorjem vam Galaxy A35 omogoča gladko delovanje in večopravilnost, tako da lahko brez težav opravljate več opravil hkrati.

Zaslon

Osupljiv Super AMOLED zaslon velikosti 16,8 cm (6,6 palcev) vam zagotavlja jasno in živahno vizualno izkušnjo, ne glede na to, kaj počnete.

Kamera

Galaxy A35 vas ne bo razočaral niti pri fotografiranju. Z napredno 50 MP trojno kamero zadaj in 13 MP sprednjo kamero boste ujeli vsak trenutek v popolni podrobnosti. Ne glede na to, ali gre za fotografiranje prelepih pokrajin ali snemanje brezhibnih selfijev, bo Galaxy A35 izpolnil vaša pričakovanja.

Varnost

Poleg tega je Galaxy A35 opremljen s certifikatom IP67, kar pomeni, da je odporen na vodo in prah, tako da se lahko brezskrbno zabavate v vseh vremenskih razmerah.

Filtriraj izdelke

Prikaz vseh 6 rezultatov