Svetovanje o nakupu
Brezplačna vzpostavitev naprave
Fleksibilni načini plačila
Brezplačna poštnina nad 200€

Xiaomi Redmi

Dobrodošli v raznolikem svetu Xiaomi pametnih telefonov, kjer se inovacija srečuje z dostopnostjo. Xiaomi ponuja vrsto pametnih telefonov, ki ne le izpolnjujejo, temveč presegajo pričakovanja uporabnikov. Med našimi vrhunskimi modeli, kot so Xiaomi Mi 11, Xiaomi Redmi Note 10 in Xiaomi Poco X3, boste odkrili telefone, ki so oblikovani za vse generacije in potrebe po izjemno ugodnih cenah.

Preberi več

Xiaomi - Inovacija za vse

Pametni telefoni Xiaomi so sinonim za tehnološko naprednost in dostopnost. Z inovativnimi funkcijami, zmogljivimi kamerami in atraktivnim oblikovanjem ponujajo uporabnikom edinstveno izkušnjo.

Xiaomi Mi 11

Model Xiaomi Mi 11 predstavlja vrhunec tehnološke elegance. S svojim zmogljivim procesorjem, izjemno kakovostjo kamere in vrhunskim zaslonom bo ta telefon navdušil tiste, ki iščejo najnovejše in najboljše.

Xiaomi Redmi Note 10

Zasnovan za vsakodnevno uporabo, Xiaomi Redmi Note 10 prinaša zanesljivo moč in kakovostno izkušnjo. S svojim privlačnim dizajnom in zmogljivimi funkcijami je idealen spremljevalec za aktivne posameznike.

Xiaomi Poco X3

Za tiste, ki iščejo dinamično zmogljivost, je tu Xiaomi Poco X3. S hitrim procesorjem, zmogljivo baterijo in visokokakovostno kamero predstavlja odlično izbiro za razigrane uporabnike.

Odkrijte svet Xiaomi pametnih telefonov, kjer se inovacija združuje z dostopnostjo, ustvarjeno za vse, ki si želijo visokotehnoloških funkcij brez kompromisov.

Filtriraj izdelke

Prikaz vseh 4 rezultatov