Svetovanje o nakupu
Brezplačna vzpostavitev naprave
Fleksibilni načini plačila
Brezplačna poštnina nad 200€

Apple mobilni telefoni

Dobrodošli v ekskluzivnem svetu Apple pametnih telefonov, kjer vsak model predstavlja ne le napravo, temveč vrhunsko umetniško delo, rojeno iz strasti do popolnosti. Applu sledi načelu, da prava izjemnost izvira iz popolne sinergije dizajna in tehnološke briljantnosti. Odkrijte najnovejše dosežke, med katerimi izstopajo iPhone 15 Pro, iPhone 14 Pro Max in iPhone 13 Mini.

Preberi več

Apple - Kjer se ustvarja izjemnost

Vstopite v svet, kjer se prepletajo inovacije, estetika in vrhunska tehnologija. Naši pametni telefoni niso zgolj naprave; so prefinjena umetniška dela, ki odsevajo brezhibno predanost ustvarjanju neponovljive izkušnje za vsakogar, ki ceni spoj elegance in moči.

iPhone 15

Linija iPhone 15 prinaša novo generacijo inovacij. Doživite brezhibno zmogljivost, izpopolnjeno kamero in edinstveno uporabniško izkušnjo, ki presega vaša pričakovanja.

iPhone 15 Pro

Predstavljamo vam iPhone 15 Pro – vrhunec prestiža in napredne tehnologije. Z združitvijo vrhunskega oblikovanja, napredne kamere in zmogljivosti, ta telefon presega vaša najvišja pričakovanja.

iPhone 14 Pro Max

Odkrijte umetnost inovacij z iPhone 14 Pro Max. Ta napredni pametni telefon prinaša revolucionarne funkcije, vrhunsko kakovost fotografij in neprimerljiv dizajn, ki opredeljuje prihodnost mobilne tehnologije.

iPhone 13 Mini

V svetu, kjer se majhnost sreča z močjo, se izkaže iPhone 13 Mini. Ta kompakten model združuje izjemno zmogljivost z elegantnim dizajnom, prinašajoč brezkompromisno izkušnjo, ki je v majhnem ohišju.

iPhone 12 Pro

Z močjo in eleganco se ponaša tudi iPhone 12 Pro. S svojo napredno tehnologijo, izjemno zmogljivostjo in estetsko dovršenostjo bo ta pametni telefon zadovoljil najbolj zahtevne uporabnike.

Vstopite v svet Apple pametnih mobilnih telefonov in doživite popolno sinergijo med oblikovanjem, tehnologijo ter uporabniško izkušnjo. Enostavno več kot pametni telefon - to je Apple.

Filtriraj izdelke

Prikazovanje 1–12 od 37 rezultatov