Svetovanje o nakupu
Brezplačna vzpostavitev naprave
Fleksibilni načini plačila
Brezplačna poštnina nad 200€

Mobilni telefoni

Raznolika ponudba izvrstnih pametnih telefonov brez vezave v prosti prodaji – od vrhunskih pametnih naprav do cenovno dostopnih modelov. Ne glede na vaše želje lahko v našem izboru najdete popoln mobilni telefon za vsako priložnost.

SGERMOBIL omogoča hitro in enostavno naročilo ter varno plačilo. Izkoristite še možnost Leanpay obročnega odplačevanja kjer vam nudimo možnost plačila na do 24 obrokov.

Zavarujte svojega novega digitalnega sopotnika pred nepredvidenim! Za vašo novo pametno napravo nudimo zavarovanja, ki bodo pomagala pri nepredvidenih dogodkih, zaradi katerih bi sicer ostali brez telefona.

Preberi več

Samsung pametni telefoni- Inovacija in zmogljivost

Odkrijte raznoliko linijo Samsung mobilnih telefonov, ki vključuje zmogljive modele Galaxy S, inovativne Galaxy Z Fold in Z Flip ter cenovno ugodne telefone iz serije Galaxy A. Zanesite se na kakovost in vrhunsko izkušnjo z zanesljivim partnerjem v svetu mobilne tehnologije.


Apple iPhone pametni telefoni- Brezhibno delovanje in prestiž

Ponosno predstavljamo najnovejše modele Apple pametnih telefonov, vključno s prestižnimi iPhone 15, iPhone 14, iPhone 13 in iPhone 11. Doživite brezhibno delovanje in vrhunsko uporabniško izkušnjo z Apple napravami, ki že leta združujejo unikaten stil in ekskluzivno kvaliteto v pametnih napravah.


Xiaomi Redmi paametni telefoni

Xiaomi Redmi serija prinaša inovativne pametne telefone po dostopnih cenah. Raziščite najnovejše modele, ki prinašajo visoko zmogljivost in napredne funkcije z odlično uporabniško izkušnjo. Zanesite se na visoko kakovost po dostopni ceni.


Realme telefoni- Moč, inovacija in osupljiv dizajn po nizki ceni

Dobrodošli v navdihujočem svetu Realme pametnih telefonov, kjer moč, inovacija in osupljiv dizajn tvorijo neprekosljivo kombinacijo. Realme telefoni so sinonim za izjemno zmogljivost, prinašajo pa trendovsko obliko pametnih telefonov po dostopni ceni.


Nokia pametni telefoni- Klasičen dizajn in napredne funkcije

Vrnite se k zanesljivosti z Nokia pametnimi telefoni. Ponovno odkrijte klasičen dizajn in napredne funkcije, ki jih prinaša Nokia serija pametnih telefonov. Dobra stara Nokia v novi preobleki po ugodni ceni.


MyPhone telefoni - Enostavnost in uporabnost

MyPhone prinaša robustne in zanesljive pametne telefone. Odkrijte modele, prilagojene zahtevam aktivnega življenjskega sloga - brez nepotrebnega balasta. Z MyPhone boste deležni zanesljivega delovanja v vsakem trenutku.


Maxcom telefoni - Enostavna uporaba in zanesljivost

Za enostavno uporabo in zanesljivost izberite Maxcom pametne telefone. Preglejte ponudbo in poiščite model, ki ustreza vašemu vsakdanu. Maxcom telefoni so zasnovani z mislijo na praktičnost in zanesljivost.


CAT Pametni Telefoni - Varnost in vzdržljivost

CAT pametni telefoni so narejeni za vzdržljivost. Raziskujte odpornost in zmogljivost teh telefonov, prilagojenim vsem tistim, ki opravljate delo v zahtevnih okoljih s pametnimi telefoni. So robustni, odporni na udarce, prah in vlago ter popoln sopotnik za aktivnega uporabnika, ki zahteva več od svoje naprave.

Filtriraj izdelke

Prikazovanje 1–12 od 112 rezultatov