Svetovanje o nakupu
Brezplačna vzpostavitev naprave
Fleksibilni načini plačila
Brezplačna poštnina nad 200€

Polnilci in kabli

Odkrijte široko izbiro polnilcev in kablov za polnjenje telefonov, pametnih ur, tablic in še veliko več na Sgermobil.si. Nudimo visokokakovostne dodatke za polnjenje vaših naprav, vključno z univerzalnimi kabli, hitrimi polnilci in brezžičnimi polnilnimi postajami. Ne glede na to, ali potrebujete polnilec za dom, pisarno ali potovanja, imamo pravo rešitev za vas. Preverite našo ponudbo in uživajte v zanesljivem polnjenju svojih mobilnih naprav.

Preberi več

Dobrodošli na Sgermobil.si, kjer vam ponujamo vrhunsko izbiro polnilcev in kablov za vse vaše mobilne naprave. Naša kategorija dodatne opreme za polnjenje vključuje različne izdelke, ki zagotavljajo hitro in zanesljivo polnjenje, ne glede na to, kje se nahajate.

Izdelki in podkategorije

  1. Polnilci: Na voljo imamo širok nabor polnilcev, vključno s stenskimi polnilci, avtomobilskimi polnilci, hitrimi polnilci ter brezžičnimi polnilnimi postajami. Vsak polnilec je zasnovan za maksimalno učinkovitost in kompatibilnost z različnimi napravami, kot so pametni telefoni, tablice in druge prenosne naprave.
  2. Kabli: Ponujamo različne tipe kablov, vključno z USB-C, Micro-USB in Lightning kabli. Naši kabli so na voljo v različnih dolžinah in materialih, kar zagotavlja trajnost in zanesljivost pri vsakodnevni uporabi. Ne glede na to, ali potrebujete kabel za polnjenje ali prenos podatkov, boste našli pravi izdelek za svoje potrebe.
  3. Dodatki za polnjenje: Med dodatki za polnjenje najdete še zamenljive kable, adapterje in multiport polnilce, ki omogočajo polnjenje več naprav hkrati. Naša ponudba dodatkov vam omogoča, da optimizirate svoje polnilne rešitve za dom, pisarno in potovanja.

Naša spletna trgovina je zasnovana tako, da omogoča enostavno iskanje in nakupovanje dodatne opreme za polnjenje, ki ustreza vašim specifičnim potrebam. Sodelujemo z vodilnimi blagovnimi znamkami, kot so Samsung, Apple, Xiaomi in druge, da vam zagotovimo visokokakovostne izdelke.

Odkrijte našo ponudbo polnilcev in kablov na Sgermobil.si in poskrbite, da bodo vaše naprave vedno pripravljene za uporabo​.

Filtriraj izdelke

Prikazovanje 1–12 od 79 rezultatov