051 651 651, is.libomregs@alicoran Delovni čas: (09:00 - 21:00)
45-dnevna garancija zadovoljstva Nakup brez tveganja. Če ugotovite, da vam artikel, ki ste ga naročili v spletni trgovini ne ustreza, vam bomo kupnino brez vprašanja povrnili. Več o vračilu blaga si lahko preberete v Splošnih pogojih poslovanja.
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 200 € Pri naročilu artiklov, ki presegajo skupno vrednost 200€, vam bomo le te poslali brez stroškov poštnine. Pakete dostavlja Pošta Slovenije.

Kakšen ovitek za telefon izbrati?

Kakšen ovitek za telefon izbrati?

Ovitki so najboljša zaščita za telefon, vse pogosteje pa so tudi pomemben modni dodatek, ki izraža naš slog in osebnost. Odločamo se lahko med različnimi vrstami ovitkov za telefon, vsaka od njih pa ima določene prednosti, ki smo jih raziskali za vas:

 

  • Silikonski ovitki za telefon

 

Silikonski ovitki so med uporabniki zelo priljubljeni, saj so na otip mehki in se odlično prilegajo telefonu. Najbolj kakovostni modeli so izdelani iz kvalitetnega TPU materiala, ki odlično zaščiti vaš telefon pred raznimi poškodbami. Namestitev ovitkov je zelo enostavna, zaradi pestre ponudbe različnih barv in motivov pa se mnogi odločijo za nakup različnih barvnih kombinacij, ki jih redno menjajo. 

 

  • Trdi ovitki za telefon

 

Trdi ovitki za telefon so običajno oblikovani za specifične modele telefonov. Podobno kot silikonski so lahko prozorni, barvni, pisani ali pa izberete personalizirane z lastnim dizajnom in motivom. 

Ta vrsta ovitkov prekriva hrbtni del telefona in njegove vogale, zato nudi najboljšo zaščito telefona. Kljub svoji trdoti pa so tanki in lahki, zato ne predstavljajo dodatne teže.

 

  • TPU ali gel ovitki za telefon

 

TPU je termoplastični material, ki odlično prenese silo, zato se pogosto pojavlja pri ovitkih za mobilne telefone, največkrat v kombinaciji z gelom ali silikonom. 

Ta vrsta ovitkov je na voljo v različnih dimenzijah in se popolnoma prilegajo telefonu. Na ta način skorajda ne spreminjajo prvotne velikosti ter oblike naprave, seveda pa se lahko vedno odločite za robustnejše modele, ki prinašajo še večjo stopnjo zaščite.

 

  • Usnjeni ovitki

 

Vsi dobro vemo, da je usnje znamenje prestiža, ne glede na to, kje je uporabljeno. In podobno velja tudi, ko imamo v mislih ovitke za telefone. 

Usnjeni ovitki pokrivajo hrbtni del telefona in njegove robove. Prav tako pa veljajo za podobno trpežne kot so TPU ali trdi ovitki le, da so izdelani iz naravnega ali umetnega usnja. Izbira usnjenih ovitkov je zelo pestra, saj so vam na voljo v različnih barvah, ki vedno dajejo vtis luksuza. 

 

  • Preklopne torbice za telefon

 

Iz umetnega in naravnega usnja pa so izdelane tudi preklopne torbice za telefon oziroma usnjeni etui. V osnovi delujejo kot platnice knjige, med uporabniki pa so zelo priljubljeni, saj so vsestransko uporabni. 

Takšni ovitki pokrijejo telefon na njegovi sprednji in zadnji strani, zato nudijo maksimalno zaščito naši napravi. Poleg zaščite pa lahko služijo tudi kot denarnica, saj vanje lahko spravljate denar ali plačilno kartico, kar je še posebej priročno. Oblika preklopnega ovitka lahko služi tudi kot stojalo, zato si na telefonu lažje ogledujete različne vsebine.

 

  • Ojačani trdi ovitki

 

Posebna skupina ovitkov za telefon so posebno ojačani trdi ovitki. Ti ponujajo maksimalno zaščito hrbta, vogalov in robov, ali pa celo sprednjega dela telefona. 

Nekateri modeli so neprepustni za prah in vlago, zato so še posebej priljubljeni pri ljudeh, ki delajo zunaj in so izpostavljeni prahu ter umazaniji. Popolnoma logično je, da so zaradi tega ti ovitki nekoliko debelejši in težji, kar pa zagotovo odtehta njihova temeljita zaščita v najbolj zahtevnih pogojih.

 

 

Preverite našo ponudbo ovitkov za telefon in izberite najbolj učinkovito zaščito za vašo mobilno napravo.

 

 PREVERITE PONUDBO 

Oddajte svoj komentar
Komentarji
14. 11. 2022 15:01
Iz kakšnega materiala pa so trdi <a href = "https://www.chameleon.si/"> ovitki za telefon </a>? Ali je to kakšna posebna plastika?

Filtri
Sort
display