051 651 651, is.libomregs@alicoran Delovni čas: (09:00 - 21:00)
45-dnevna garancija zadovoljstva Nakup brez tveganja. Če ugotovite, da vam artikel, ki ste ga naročili v spletni trgovini ne ustreza, vam bomo kupnino brez vprašanja povrnili. Več o vračilu blaga si lahko preberete v Splošnih pogojih poslovanja.
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 200 € Pri naročilu artiklov, ki presegajo skupno vrednost 200€, vam bomo le te poslali brez stroškov poštnine. Pakete dostavlja Pošta Slovenije.

Kako najenostavneje do novega mobilnega telefona

Kako najenostavneje do novega mobilnega telefona

Danes je postal mobilni telefon nujen pripomoček, ki nas spremlja vedno in povsod. Predstavlja podaljšek naše desne roke in brez njega težko preživljamo dan. Ker na pametnem telefonu brskamo po internetu, beremo maile, urejamo osebni koledar, poslušamo glasbo, gledamo televizijo ter ustvarjamo večne spomine, je pomembno, da izberemo takšnega, ki bo zadovoljil naše potrebe in želje.

 

Mobilni telefoni nam pomagajo pri vse več opravilih in s tem dobro konkurirajo računalnikom in tablicam. V kolikor iščete nov telefon, je enostavna izbira nakup pri podjetju Sgermobil.

 

Sgermobil ponuja najenostavnejši nakup novega telefona

 

Poslanstvo Sgermobil-a je ponuditi pester izbor mobilnih aparatov in dodatne opreme ter kupcem ponuditi dodatno pomoč ob vzpostavljanju naprave, zavarovanju, izbiri naročniških paketov itd.

 

Če se odločite za nakup pri Sgermobil-u, vaš čaka popolna izkušnja nakupa. Pester izbor naprav, naročniška razmerja (podjetje Sgermobil je pooblaščeni partner Telekoma Slovenije), dodatna oprema in še mnogo drugih prednosti so zagotovo razlog, da se v spletni ali fizični trgovini lotite temeljitega pregleda mobilnih naprav. Pri Sgermobil-u ponujamo:

 

  • veliko izbiro naprav Samsung, Apple, Huawei, OnePlus in Xiaomi
  • nakup z vezavo ali brez,
  • fleksibilne načine plačila,
  • brezplačno vzpostavitev naprave,
  • brezplačno lepljenje stekla,
  • možnost zavarovanja pri zavarovalnici Triglav,
  • brezplačno svetovanje pri nakupu dodatne/zaščitne opreme …

… in še več.

 

Nakup novega mobilnega telefona je enostavna odločitev

 

Sgermobil že vse od leta 2005 ponuja pester izbor mobilnih aparatov in druge dodatne opreme. Kot uradni pooblaščeni prodajalec storitev Telekoma Slovenije, delujemo že na 8 lokacijah po Sloveniji, kjer je možno, poleg nakupa telefona, sklepati in podaljševati naročniško razmerje oz. urejati vse storitve Telekoma Slovenije.

 

Ljubitelji spletnega nakupovanja dobro veste, da je nakup iz naslonjača enostaven, udoben, prijazen in predvsem varen nakup, za katerega si lahko vzamete čas kadarkoli in kjerkoli. Kljub temu pa vse, ki se odločite za nakup mobilnega telefona prek spleta, vabimo tudi v našo poslovalnico, kjer vam napravo brezplačno vzpostavimo, brezplačno nalepimo zaščitno steklo ter vam svetujemo ob nakupu zaščitne in dodatne opreme. Kupite, opremite, zavarujte - vse na enem mestu.

 

Oddajte svoj komentar
Filtri
Sort
display