051 651 651, is.libomregs@alicoran Delovni čas: (09:00 - 21:00)
45-dnevna garancija zadovoljstva Nakup brez tveganja. Če ugotovite, da vam artikel, ki ste ga naročili v spletni trgovini ne ustreza, vam bomo kupnino brez vprašanja povrnili. Več o vračilu blaga si lahko preberete v Splošnih pogojih poslovanja.
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 200 € Pri naročilu artiklov, ki presegajo skupno vrednost 200€, vam bomo le te poslali brez stroškov poštnine. Pakete dostavlja Pošta Slovenije.

Kaj kupiti za božično darilo?

Kaj kupiti za božično darilo?

Ne trdimo, da smo strokovnjaki na tem področju, a vendar smo za vas izbrskali nekaj podatkov, ki bi utegnili zanimati celo Božička.

────────────

Preidimo k bistvu: po podatkih spletne platforme magestore so najmanj zaželena božična darila rože in rastline. 🌼 Teh se namreč ne bi razveselilo kar 42 % vprašanih. Če vaši bližnji torej niso ravno zapriseženi ljubitelji rastlin, raje še malo premislite. 

💅 Zanimivo visoko so tudi izdelki za ličenje in lepoto, ki se jih ne bi razveselilo kar 40 % vprašanih. Statistiko kljub temu rahlo popačijo moški, ki nikakor niso najboljša ciljna publika za lepotne izdelke.😆 Po vrsti (od najmanj do najbolj zaželenih) se zvrstijo še: pijača, izdelki za hišnega ljubljenčka, knjige, oblačila ...

 

❓Pa najbolj zaželena stvar❓

Na samem dnu seznama najdemo pripomočke iz sveta elektronike.📱 Teh bi se razveselilo kar 91 % vprašanih. Očitno je strast za novo tehnologijo še kako živa. 

Tudi v naši spletni trgovini lahko najdete odlične elektronske naprave, za katere pa ni nujno, da nosijo visoko ceno. Spodaj smo zbrali nekaj odličnih artiklov, ki kar vabijo, da jih položite v pisane škatle z mašnami.🎁

Podatke smo nemudoma posredovali tudi Božičku, ki bo letos zagotovo bolje obveščen.🎅😋

Vljudno vabljeni po darila v našo spletno trgovino!

 

Oddajte svoj komentar
Filtri
Sort
display