051 651 651, is.libomregs@alicoran Delovni čas: (09:00 - 21:00)
45-dnevna garancija zadovoljstva Nakup brez tveganja. Če ugotovite, da vam artikel, ki ste ga naročili v spletni trgovini ne ustreza, vam bomo kupnino brez vprašanja povrnili. Več o vračilu blaga si lahko preberete v Splošnih pogojih poslovanja.
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 200 € Pri naročilu artiklov, ki presegajo skupno vrednost 200€, vam bomo le te poslali brez stroškov poštnine. Pakete dostavlja Pošta Slovenije.

Izkoristite Digitalni bon '22 pri nas

Izkoristite Digitalni bon '22 pri nas

Že od 15. 6. 2022 lahko v prodajalnah z računalniško opremo unovčite svoj Digitalni bon '22.
Ste vedeli, da jih lahko koristite tudi v naši spletni trgovini www.sgermobil.si in v vseh 9-ih poslovalnicah Sgermobil po Sloveniji?

 

Digitalni bon '22 se lahko koristi med 15. junijem in 30. novembrom 2022 za nakup različne računalniške opreme. V naših poslovalnicah ali v spletni trgovini sgermobil.si v okviru Digitalnih bonov '22 ponujamo bogato izbiro tabličnih računalnikov, slušalk, tipkovnic in ostale opreme. V prvih dneh so veliko zanimanja požele predvsem brezžične slušalke Apple, zato smo poskrbeli, da zaloge ne bo zmanjkalo. Celotno ponudbo si lahko ogledate s klikom na spodnjo povezavo.

 

Se vam porajajo vprašanja o koriščenju digitalnega bona? 🤔
Odgovore na pogosta vprašanja najdete TUKAJ.

 

IZKORISTITE DIGITALNI BON

Oddajte svoj komentar
Filtri
Sort
display