051 651 651, is.libomregs@alicoran Delovni čas: (09:00 - 21:00)
45-dnevna garancija zadovoljstva Nakup brez tveganja. Če ugotovite, da vam artikel, ki ste ga naročili v spletni trgovini ne ustreza, vam bomo kupnino brez vprašanja povrnili. Več o vračilu blaga si lahko preberete v Splošnih pogojih poslovanja.
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 200 € Pri naročilu artiklov, ki presegajo skupno vrednost 200€, vam bomo le te poslali brez stroškov poštnine. Pakete dostavlja Pošta Slovenije.

Iphone 13 – zmogljivost na najvišji ravni

Iphone 13 – zmogljivost na najvišji ravni

Življenjska doba baterije in kamera sta dve lastnosti s seznama tistih, ki resnično vplivajo na pozitivno izkušnjo pri uporabi mobilnega telefona. In to sta lastnosti, ki ju je Apple izboljšal tudi pri Iphone 13. Večja baterija pripomore k večji zmogljivosti in njeni daljši življenjski dobi, z izboljšano kamero pa je ustvarjanje videoposnetkov in fotografij sedaj prav užitek. Vendar to nista edini novosti, ki jih ponuja Iphone 13.

 

  • Dizajn in zasnova

Iphone 13 tudi tokrat navdušuje s svojimi elegantnimi linijami in legiranimi aluminijastimi robovi. Tokrat je na voljo pet svetlečih premazov, med katerimi obstaja nova možnost v rožnati barvi, ki do sedaj ni bila na voljo. Prav tako velja, da je novi Iphone nekoliko debelejši od svojih predhodnikov. Glavni razlog za to je nekoliko debelejša širokokotna kamera.

 

  • Zaslon

Pri Iphone 13 je Apple prešel na živahen OLED zaslon, ki poskrbi za optimalno osvetlitev ob polni sončni svetlobi, najboljše razmerje kontrasta in večjo energetsko učinkovitost. Nova diagonala zaslona pa ustreza večji širokokotni kameri in senzorju. Zaradi vzdržljive zasnove in keramične prevleke pa je naprava izjemno vzdržljiva.

 

 

  • Baterija z izjemno zmogljivostjo

Iphone 13 deluje s pomočjo nove, večje in še bolj zmogljive baterije. To pomeni, da lahko vsak dan do 19 ur gledate videoposnetke, uživate v igricah, spremljate družbene kanale in počnete tisto, kar imate radi.

 

  • Sistem z dvema kamerama

Iphone 13 se pohvali s popolnoma nadgrajenim sistemom z dvema kamerama: širokokotno kamero in ultra širokokotno kamero.

Z njima je mogoče ustvariti briljantne fotografije in videoposnetke, ker širokokotna kamera zajame več svetlobe, ultra širokokotna pa zagotavlja več podrobnosti v temnih delih vaših fotografij. Zato so podrobnosti na fotografijah izjemno natančne, barve bogate, ostrenje je hitro in zanesljivo, šibka svetloba in nočni vid pa sta izjemna.

 

 

Tudi kakovost videoposnetka je odlična. Glavna kamera ima stabilizacijo senzorja, ki pomaga snemanje pri hoji. Kamera omogoča dva načina: fotografski in kinematografski. Fotografski način omogoča, da spremenite privzeti videz fotografije, ki jo posnamete, kinematografski način pa pri videoposnetkih samodejno ustvari čudovite učinke globine in prehode ostrenja.

 

 

  • Procesor A15 Bionic

V notranjosti Iphona je nov procesor A15 Bionic, ki nudi izboljšave v hitrosti delovanja. Procesor je učinkovitejši in poganja grafično intenzivne igre ter podaljšuje življenjsko dobo baterije. Osnovni pomnilnik je povečan na 128 GB, nad čemer se že navdušujejo številni njegovi uporabniki.

 

  • 5G omrežje

5G omrežje omogoča, da se tudi pri Iphone 13 vse dogaja hitreje. To opazimo predvsem pri igrah z več igralci. Poseben način Smart Data pa samodejno prihrani baterijo, ko tolikšne hitrosti ne potrebujete.

 

  • Sistem polnjenja MagSafe

Sistem MagSafe omogoča hitro in preprosto brezžično polnjenje Iphone 13, kar pripomore k še boljši uporabniški izkušnji.

Oddajte svoj komentar
Filtri
Sort
display