Kategorije
    45-dnevna garancija zadovoljstva
    Brezplačna dostava za vsa naročila nad 30€

    Zaščitno steklo DOME GLASS za Apple iPhone XR / iPhone 11

    Šifra izdelka EAN: 12874

    -50%

    Kratki opis:

    Dome Glass je revolucionarno zaščitno steklo za Apple iPhone XR in Apple iPhone 11


    Enostaven način montaže ter utrjevanje stekla z lepilno UV občutljivo tekočino predstavlja povsem novo dimenzijo zaščite zaslona. Steklo je na zaslon pritrjeno po celotni površini, ne samo po robovih, kot je to način pri ostalih steklih.

    Celoten opis

    Priporočena cena: 54,90€

    27,45€Vključno z ddv
    Na zalogi Brezplačna poštnina

    Zaščitno steklo DOME GLASS za Apple iPhone XR /...

    27,45€
     

    Povezani artikli

    Predstavitev

    Popolno prileganje: UV občutljiva lepilna tekočina po celotni površini enakomerno sprime steklo z zaslonom. Obdelava lepilne tekočine z UV svetlobo  zagotavlja, da se steklo ne odlepi in preprečuje vdor prahu pod steklo.

    Pokrivanje ''od roba, do roba'': steklo v celoti  pokrije zaslon in zagotavlja popolno zaščito telefona po vseh robovih.

    100% občutljivost: zaradi popolnega prileganja stekla je občutljivost zaslona na dotik povsem nemotena, tudi na skrajnih robovih zaslona kjer ostala zaščitna stekla odpovedo. Lepilna tekočina, ki zapolni prostor med steklom in zaslonom zagotavlja, da se vaši ukazi nemoteno prenašajo na dotik občutljiv zaslon.

    Perfektna prosojnost: izredno kvalitetno kaljeno steklo, debeline 0.33mm, zagotavlja nemoteno vidljivost, brez popačenja barv in kontrasta, tako da lahko uživate ob gledanju fotografij in posnetkov v živih barvah na vaši vrhunski napravi.

    Steklo s postopkom UV obdelave 'prilepimo' na zaslon in tako dosežemo, da se izognemo težavam, ki jih imajo 'običajna' zaščitna stekla: pokanje ob pritisku, zmanjšana občutljivost, zmanjšana vidljivost, odstopanje ob strtaneh...teh skrbi z DOME GLASS steklom preprosto več ni.

    Več info: www.dome-glass.si

    Tehnične podrobnosti

    Znamka Apple
    Model iPhone XR
    Model iPhone 11
    Vrsta zaščitne opreme Zaščitna stekla za telefone
    Vrsta zaščitne opreme Dome Glass zaščitna stekla
    Primerjevalnik