Kategorije
    45-dnevna garancija zadovoljstva
    Brezplačna dostava za vsa naročila nad 30€

    SET: ZAŠČITNO STEKLO DOME GLASS ZA SAMSUNG GALAXY S10E Z UV SVETILKO

    Šifra izdelka EAN: 13807

    Kratki opis:

    Dome Glass je revolucionarno zaščitno steklo za SAMSUNG Galaxy S10.
    Enostaven način montaže ter utrjevanje stekla z lepilno UV občutljivo tekočino predstavlja povsem novo dimenzijo zaščite zaslona. Steklo je na zaslon pritrjeno po celotni površini, ne samo po robovih, kot je to način pri ostalih steklih.

    Za montažo DOME stekla je potrebna UV svetilka, ki je vključena v tem SET-u.

    Več informacij: www.dome-glass.si

    Celoten opis

    59,90€Vključno z ddv
    Na zalogi Brezplačna poštnina

    SET: ZAŠČITNO STEKLO DOME GLASS ZA SAMSUNG GALAXY...

    59,90€
     

    Predstavitev

    Dome Glass steklo je razvito in izdelano v sodelovanju s podjetjem Samsung. Nosi znak 'Designed for Samsung', kar pomeni, da je odobreno in potrjeno s strani Samsung-a in ustreza tehničnim, varnostnim in ostalim standardom ter zahtevam za Samsung produkte.    Popolno prileganje: UV občutljiva lepilna tekočina po celotni površini enakomerno sprime steklo z zaslonom. Obdelava lepilne tekočine z UV svetlobo  zagotavlja, da se steklo ne odlepi in preprečuje vdor prahu pod steklo.


    Pokrivanje ''od roba, do roba'': steklo v celoti  pokrije zaslon in zagotavlja popolno zaščito telefona po vseh robovih.    100% občutljivost: zaradi popolnega prileganja stekla je občutljivost zaslona na dotik povsem nemotena, tudi na skrajnih robovih zaslona kjer ostala zaščitna stekla odpovedo. Lepilna tekočina, ki zapolni prostor med steklom in zaslonom zagotavlja, da se vaši ukazi nemoteno prenašajo na dotik občutljiv zaslon.

    Perfektna prosojnost: izredno kvalitetno kaljeno steklo, debeline 0.33mm, zagotavlja nemoteno vidljivost, brez popačenja barv in kontrasta, tako da lahko uživate ob gledanju fotografij in posnetkov v živih barvah na vaši vrhunski napravi.

    Steklo s postopkom UV obdelave 'prilepimo' na zaslon in tako dosežemo, da se izognemo težavam, ki jih imajo 'običajna' zaščitna stekla: pokanje ob pritisku, zmanjšana občutljivost, zmanjšana vidljivost, odstopanje ob robovih...teh skrbi z DOME GLASS steklom preprosto več ni.
     

    Več info: www.dome-glass.si

    Tehnične podrobnosti

    Znamka Samsung
    Model Galaxy S10e
    Vrsta zaščitne opreme Zaščitna stekla za telefone
    Vrsta zaščitne opreme Dome Glass zaščitna stekla
    Primerjevalnik