Kategorije
    45-dnevna garancija zadovoljstva
    Brezplačna dostava za vsa naročila nad 100€

    SET: ZAŠČITNO STEKLO DOME GLASS ZA SAMSUNG GALAXY S10+ Z UV SVETILKO

    Šifra izdelka EAN: 13808

    -40%

    Kratki opis:

    Dome Glass je revolucionarno zaščitno steklo za SAMSUNG Galaxy S10.
    Enostaven način montaže ter utrjevanje stekla z lepilno UV občutljivo tekočino predstavlja povsem novo dimenzijo zaščite zaslona. Steklo je na zaslon pritrjeno po celotni površini, ne samo po robovih, kot je to način pri ostalih steklih

    Whitestone DOME GLASS je trenutno edino zaščitno steklo na trgu, s katerim deluje ultrasonični bralnik prstnih odtisov na Samsung Galaxy S10 / S10+.

    Za montažo DOME stekla je potrebna UV svetilka, ki je vključena v tem SET-u.

    Več informacij: www.dome-glass.si

    Celoten opis

    Priporočena cena: 59,90€

    35,94€Vključno z ddv
    Na zalogi

    SET: ZAŠČITNO STEKLO DOME GLASS ZA SAMSUNG GALAXY...

    35,94€
     

    Povezani artikli

    Predstavitev

    Kaj je Ultrasonični bralnik prstnih odtisov?
    Ultrasonična prepoznava prstnih odtisov je najbolj varna in najbolj natančna metoda zaščite z najvišjo možno stopnjo natančnosti. Vendar pa ima kljub temu eno pomanjkljivost. Pri namestitvi navadnega zaščitnega stekla pride do zračnega prostora med steklom in zaslonom, ki popači ultrasonične valove in tako postane bralnik neuporaben in ne deluje. Dome Glass je kot edini proizvajalec na trgu rešil ta problem.

    Popolna Odzivnost
    Z uporabo ULTRA-Premium materialov, WHITESTONE ™ DOME GLASS® zagotavlja najvišjo stopnjo odzivnosti po celem zaslonu, še posebej pa na področju ukrivljenih robov.

    Popolna Prosojnost
    Oleofobni sloj na površini stekla služi za dodatno zaščito pred tekočinami ter močno zmanjša ustvarjanje prstnih odtisov, ter tako nudi neprimerljivo prosojnost stekla.

    Popolna Zaščita Zaslona - od roba do roba
    DOME GLASS® uporablja patentiran proces namestitve zaščitnega stekla, ki nudi zaščito od roba do roba, hkrati pa  absorbira in porazdeli sile ob padcu ali udarcu, ter tako nudi najvišjo stopnjo varnosti za zaslon.

    Napredna LOCA Tehnologija
    Z uporabo tehnologije tekočega optično čistega lepila (LOCA - Liquid Optically Clear Adhesive) namestitev stekla na zaslon zapolni manjše razpoke in praske ter tako daje telefonu povsem nov videz in občutek.

     

    Samsung Partner
    Whitestone™ je ekskluzivno kaljeno zaščitno steklo, ki ga priznava SAMSUNG v okviru partnerskega programa SMAPP (Samsung Mobile Accessory Partnership Program).

    Tehnične podrobnosti

    Znamka Samsung
    Model Galaxy S10+
    Vrsta zaščitne opreme Zaščitna stekla za telefone
    Vrsta zaščitne opreme Dome Glass zaščitna stekla
    Primerjevalnik